Årsmøte Lørenskog Turlag

Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangement, Medlemsmøte, Årsmøte
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Dagsorden:

• Godkjenning av innkalling og saksliste

• Valg av møteleder, referent og tellekorps + 2 medlemmer til signering av referat

• Årsmelding

• Regnskap

• Aktivitetsplan og budsjett

• Forslag til endring av vedtektene

• Andre saker fremmet av medlemmer eller styret

• Valg av styre

• Valg av valgkomité

SPENNENDE FOREDRAG ETTER MØTET
KILOSFISK I BØRGEFJELL! | EPISODE 9 - LANDET PÅ LANGS SESONG 2 | Norge på langs med Isak og Simon
Vi har invitert Isak Knutsen (18) kjent fra YouTube serien Landet på Langs som forteller fra sine turer.

Valgkomiteen

Stig Solberg, Per-Edvard Morotaie og Synnøve With Notø.

Kontakt pered-mo@online.no

Frist for innsending av forslag til styret (lorenskogturlag@dnt.no) er 26. februar 2021. Oppdatert innkalling og saksliste blir publisert senest 05. mars 2021.

Alle som ønsker å delta må melde seg på senest 21.mars.

Trykk på meld deg på knappen på denne siden.

Årsmøtet gjennomføres i MS Teams og alle som har meldt seg på med e-post adresse vil motta en mail mandag 22. mars 2021 med link til møtet og en forklaring på hvordan dette gjennomføres. Dersom det blir behov for elektronisk avstemning under møtet, så sendes dette ut på en egen link til alle deltagere og det vil bli gitt instruksjoner i møtet om hvordan dette skal foregå.

Årsmøte Lørenskog Turlag

Årsmøte for DNT Lørenskog Turlag finner sted mandag 22. mars 2021 kl. 18:30. Møtet gjennomføres digitalt. Dagsorden: Godkjenning av innkalling og saksliste   Valg av møteleder, referent og tellekorps + ...