Kajakk-kurs

Kurs

Fra dato
4. september kl. 09:00
Til dato
5. september kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Grunnkurskajakk, Kajakk-Kurs, Aktivitet Kajakk, Kajakk
Arrangør
DNT ung Lillehammer, LRKK
Turområde
Langsua (Huldreheimen) , Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

ALDERSGRUPPE: 16-26 år 

COVID-19: På grunn av den pågående pandemien varsler vi på forhånd at det kan oppstå utsettelser eller avlysnminger på kort varsel. Dette avhenger av nasjonale rettningslinjer. 

Velkommen til det årlige kajakk-kurset til DNT-Ung Lillehammer i regi av Lillehammer Ro- og Kajakklubb. Det blir tilbudt et fult kurs i kajakkpadling som gir mulighet for å leie kajakk og padle i hav. Kursetprogrammet dekker «nybegynner hav» på 16 timer. Kurset er en del av samarbeidet mellom Lillehammer Ro- og kajakklubb og holdes ved klubbens lokaler på Vingnes. Tidspunktet er ganske satt, men kan endres ved behov eller ved uforutsette hendelser. Etter endt kurs og ved medlemskap i LRKK kan du låne utstyr for å padle på Mjøsa på egenhånd. Det vil bli 8 timer over 2 dager. Etter kurset er alle sertifisert til å kunne låne kajakk med seg til havet enten det er Vestlandet eller til Oslofjorden. Så om du er interessert i å få en god introduksjon til kajakk-padling er det bare å melde seg på.

 
Oppmøte: Vingnes ved Lillehammer ro- og kajakk klubbs lokaler.
Utstyr: Ullundertøy til å ha under våtdrakt om det er kaldt, tørt skift x2, mat og masse drikke (vann, sportsdrikk) 
Pris: medlem 500,- , ikke-medlem 2000,- 
Aldersgrense: 16-26 år
Vanskelighetsgrad: Middels
Kontaktperson: Knut Eirik Olsen (40203011)

Kajakk-kurs

ALDERSGRUPPE: 16-26 år  COVID-19: På grunn av den pågående pandemien varsler vi på forhånd at det kan oppstå utsettelser eller avlysnminger på kort varsel. Dette avhenger av nasjonale rettningslinjer.  Velkommen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Knut Eirik Olsen
  • Maria Haugen Helgesen