Kajakk-kurs

5. september kl. 17:00
Kurs, Padlekurs, Grunnkurskajakk, Kajakk-Kurs, Aktivitet Kajakk, Kajakk
DNT ung Lillehammer, LRKK
Langsua (Huldreheimen) , Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

ALDERSGRUPPE: 16-26 år

Velkommen til det årlige kajakk-kurset til DNT-Ung Lillehammer i regi av Lillehammer Ro- og Kajakklubb. Det blir tilbudt et fult kurs i kajakkpadling som gir mulighet for å leie kajakk og padle i hav. Kursetprogrammet dekker «nybegynner hav» på 16 timer. Kurset er en del av samarbeidet mellom Lillehammer Ro- og kajakklubb og holdes ved klubbens lokaler på Vingnes. Tidspunktet er ganske satt, men kan endres ved behov eller ved uforutsette hendelser. Etter endt kurs og ved medlemskap i LRKK kan du låne utstyr for å padle på Mjøsa på egenhånd. Det vil bli 8 timer over 2 dager. Etter kurset er alle sertifisert til å kunne låne kajakk med seg til havet enten det er Vestlandet eller til Oslofjorden. Så om du er interessert i å få en god introduksjon til kajakk-padling er det bare å melde seg på.

Oppmøte: Vingnes ved Lillehammer ro- og kajakk klubbs lokaler.
Utstyr: Ullundertøy til å ha under våtdrakt om det er kaldt, tørt skift x2, mat og masse drikke (vann, sportsdrikk)
Pris: medlem 500,- , ikke-medlem 2000,-
Aldersgrense: 16-26 år
Vanskelighetsgrad: Middels