Kom-deg-ut-dagen på Ertstjønna

Arrangement

Dato
6. september kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Dagstur, Nærtur, Fisketur, Fjæretur,
Arrangører
Barnas Turlag Malvik, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Søndag 6. september, i forbindelse med den nasjonale kom-deg-ut-dagen, ønsker Barnas Turlag Malvik alle barn sammen med deres familier velkommen til Ertstjønna i Malvik kommune. Her ønskes alle velkommen for å se hva som kommer frem når vi begynner å leite i sanda.

Ta med:

 Bekledning etter været, evt gode, varme, vind- og vanntette klær. Sitteunderlag, varm/kald drikke, ostesmørbrød i aluminiumsfolie, grillmat, grillbanan med sjokolade i, pakket i aluminiumsfolie eller annen mat som er enkel og god å tilberede på bål. Fiskeutstyr og redningsvest kan også være kjekt å ha!

Aktiviteter: fra kl. 11-14

Ankomst: Parkering på Vikhammervollen for de som ønsker å gå/trille/sykle kort og Hønstad for de som ønsker seg en litt lengre ankomst.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og aktiviteter er en av disse. Det er ikke anledning å være med på aktiviteten/turen uten å være påmeldt.  Smittevernstiltakene kan leses i sin helhet her:

Alle har ansvar for egne barn på våre Barnas Turlags arrangement.

 

 

Kom-deg-ut-dagen på Ertstjønna

Søndag 6. september, i forbindelse med den nasjonale kom-deg-ut-dagen, ønsker Barnas Turlag Malvik alle barn sammen med deres familier velkommen til Ertstjønna i Malvik kommune. Her ønskes alle velkommen for å ...