Padlekurs med miniekspedisjon (10- 12 år)

15. august kl. 08:00
Kurs, Padlekurs, Bergen, Padletur, Kajakkurs, Padleskole
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag i samarbeid med God Tur inviterer til kajakkskole med en miniekspedisjon som avslutning for barn i alderen 10- 12 år. Bli med på en spennende reise der du blir glad i vannet, tester balansen, hopper i vannet, lærer masse padletriks, og bruker det du har lært på en miniekspedisjon som avslutning!

Vi tester noe nytt, og ønsker å ha deg med på 7 treninger pluss en miniekspedisjon. Slik vil man få muligheten til å bli introdusert for padling i alle typer kajakker, utvikle seg over tid, bli trygg i kajakken og kose seg med en morsom aktivitet sammen med God Tur sine dyktige instruktører.

Hovedinstruktør - Ronny (nr. 91 68 71 69)

Kursdager:

Torsdag 15. august kl. 16:45-19:00, ved Tennebekktjørna (parkering øverst i Nipedalen).

Torsdag 22. august kl. 16:45-19:00, ved Tennebekktjørna (parkering øverst i Nipedalen).

Torsdag 29. august kl. 16:45-19:00

Torsdag 05. september kl. 16:45-19:00

Torsdag 12. september kl. 16:45-19:00

Torsdag 03. oktober kl. 16:45-19:00

8.—10. oktober: Padleekspedisjon med overnatting.

Oppmøte: 16:45. Kurset varer til ca. kl. 19:00. Samme tidspunkt og oppmøtested de to første gangene, etter det blir det oppmøtested etter avtale.

Bekledning: Ha på ullundertøy, inkludert ullsokker. Ha med håndkle, ulltøy og tørt klesskifte. Ta også med drikke.

Miniekspedisjon 8.- 10. oktober

Som avslutning på padleskolen drar vi på en miniekspedisjon. Det blir en kajakktur med overnatting i telt. Vi lager mat på primus, lager bål og koser oss på tur!
Her får deltakerne brukt kunnskapen de har tilegnet seg i løpet av padleskolen.

Pakkeliste: Dere vil få tilsendt en egen pakkeliste for miniekspedisjonen.

Pris: Medlemspris for barn kr. 3 000,- Prisen inkluderer instruksjon, leie av alt nødvendig utstyr, utstyr og overnatting under miniekspedisjon og middag på lørdag under miniekspedisjon. Transport ordner deltakerne selv med. Merk at barna ha eget medlemsskap i Bergen og Hordaland Turlag/DNT for å delta på kurset.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 125,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1235,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

(kurs) (kajakkurs)