Utematkurs

Voksne, Barn
Kurs, Temakurs, Utematlaging, Utemat, Jubileum2018
Barnas Turlag Rauma, DNT Romsdal
Romsdalen og Eikesdalen (se kart)

Bli med på et gratis Utematkurs for hele familien ved skileikområdet på skytebana i Isfjorden. Dette er et lavterskel kurs for å vise hvor enkelt og kjekt det er å lage mat ute der både små og store bidrar. Vi skal prøve oss på tacogryte, fiskegryte og kasserollebrød m.m. Vel møtt til en lærerik og sosial dag ute :-)

Kurset er gratis, men støtt gjerne Barnas Turlag Rauma og DNT Romsdals turtilbud med et medlemskap i DNT. Fra ca. 1. november kan du kjøpe medlemskap på www.dnt.no

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Rauma? Lik oss gjerne på Facebook!

Utematkurs