Stiklestad, Verdal, Karl Johans vei */***

Seniorer
Fellestur, Fottur, Historie
Veteranan i Trondhjems Turistforening, Trondhjems Turistforening
Dette arrangementet er over!

Onsdag: Vi besøker Verdal og Stiklestad, sentrale områder i norsk historie. Mulighet for kulturelt innslag onsdag kveld.

Torsdag: To alternativer:

Alt. A: Karl Johans veg fra 1835 var den første og lenge den eneste vegen mellom Trøndelag og Jämtland. Vi kjøres over grensen til Skalstugan, og går “hjem” til Ådalsvollen i Sul, 17 km. Fjellantrekk men lettere fottøy er mulig i bra vær.  Innslag om historiske forhold og natur underveis.

Alt. B: Mulighet for aktiviteter i det historiske området ved Stiklestad, som museet med langhus fra vikingetida og med hus og aktiviteter fra tidligere tider, kirkene, fornminner fra rundt år 0 og andre forhold.

Bindende påmelding på nettet eller TT-kontoret innen 1. juni. Husk å angi hvem du vil dele rom med. Ved avmelding etter fristen må full pris betales. Maks. antall deltakere: 30.
Oppmøte: Tog til og fra Verdal. Trønderbanen kl 11:10 (OBS NYTT TIDSPUNKT) fra Trondheim Sentralstasjon. Lokal buss fra Verdal til Stiklestad-hotellet og til utgangspunktet for turen og returen tilbake til Verdal stasjon.
Budsjettpris kr 2100 inkl. tog som man betaler selv.
Turen ledes av: Jarle Nestvold 917 42 698 og Solvor Kolsrud 918 87 343