Gårdsbesøk (Barnas Turlag Meråker)

16. juni kl. 11:00 - 14:00
Barnas Turlag Meråker, Nord-Trøndelag Turistforening
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Gårdsbesøk på Tronsetneset.
Ikke tradisjonell produksjonsgård, men her er hester, høner og kanin. 🐴🐔🐰
Det vil bli mulighet for å mate og kose med dyrene, børste, stelle hest, samt barneridning. Bålpanna er tennt - så ta med noe å grille om ønskelig. Laget stiller med kaffe og saft. Her vil bli frilek og andre aktiviteter også. Gjerne ta med en klappstol også, om du har. Her er en del stoler men ikke ubegrenset 😉 Kle dere etter været. Hjertelig velkommen!

Veibeskrivelse:Torsbjørkveien 180. (Kjør mot Mannseterbakken, gård/avkjørsel nr. 2 på venstre hånd etter å ha passert krysset til Vardetun/Egga.) Se etter Barnas Turlag-banneren.

Turen er gratis og åpent for alle :-)

På Barnas Turlag sine turer har foreldre/foresatte selv ansvar for de barna de har med seg.
Mer informasjon kommer. Følg med på Facebooksida til Barnas Turlag Meråker.

Gårdsbesøk (Barnas Turlag Meråker)

Gårdsbesøk på Tronsetneset. Ikke tradisjonell produksjonsgård, men her er hester, høner og kanin. 🐴🐔🐰 Det vil bli mulighet for å mate og kose med dyrene, børste, stelle hest, samt barneridning. ...