Kanotur i Lindås med overnatting mellom trærne (8-12 år)

7. september kl. 13:00
Voksne, Barn
Fellestur, Padletur, Kanotur, Overnatte
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Nordhordland
Dette arrangementet er over!

Vi drar til Lindås på kanotur i flotte naturomgivelser hvor vi padler i Hundvensvatnet og Storavatnet. Dette er en flott tur for alle. Det er fint om alle de voksne har noe erfaring med kanopadling ettersom vi skal padle noen timer. Max 2 barn pr. voksen.

Oppmøtested: Bruvoll camping. Følg RV 57 utover fra Knarvik mot Bruvoll, ta av til Bruvoll og følg skilt til campingen. Det er også muligheter for busstransport, se https://www.skyss.no/.

Oppmøtetid: Lørdag kl. 13.00.

Dag 1: Vi padler en fin tur, rigger opp leir og griller, leker og nyter livet.

Dag 2: Etter en god frokost under trærne i soveposen, pakker vi for å fortsette padling i neste vann på dag 2.

Mat: Alle tar med egen mat til kvelds/frokost og grilling for begge dager.

Utstyr: Alle som har må ta med hengekøye selv eller gi beskjed i god tid slik at vi kan ta med til de som ikke har. Den enkelte må ta med egen rednings-/silervest, badetøy om man vil bade, fiskeutstyr om man vil fiske og ekstra skiftetøy.

I tillegg må det også medtas følgende: sovepose, vantett trekk, liggeunderlag og stormkjøkken.

Alt bør pakkes inn i plast. Bruk gjerne DNT sin pakkeliste for sommerfjellet som utgangspunkt når du pakker.

Turleder medbringer presenning for rigging av gapahuk.

Turleder: Bengt tlf. 90 24 76 25) og Erlend tlf. 48291429

Kart: Turkartet "Lindås - Radøy 1:50 000" kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer.

Pris:

Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 80,- og voksen kr. 170,- .

Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 205,- og voksen kr. 850,-.

Prisen inkluderer turledelse og leie av kanoer. Deltakerne ordner selv med mat og drikke, og transport betales av den enkelte.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring ansvarlig for Barnas Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Turleder:

• Bengt Arne Johannessen