Premieutdeling 5 turer med Turbo i Karlsøy!

Arrangement

Dato
7. november 2018 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Festival, 5turermedturbo, Premieutdeling
Arrangører
Barnas Turlag Karlsøy, Troms Turlag
Turområde
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Nå skjer det for første gang - premiering av Barnas Turlag Karlsøy sine første Turboer og Superturboer!

7. november kl. 17.00 inviterer vi til festlig premieutdeling for all som har gått fem eller flere turer med Turbo.Festen foregår i og rundt gapahuken til Hansnes barnehagen (i barnehagens uteområde). 

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Registrering innen 15. oktober.
Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

Takk til Troms Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette. 

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Karlsøy!

Nå skjer det for første gang - premiering av Barnas Turlag Karlsøy sine første Turboer og Superturboer! 7. november kl. 17.00 inviterer vi til festlig premieutdeling for all som har gått fem ...

Kontaktinformasjon:

Annonse