DNT senior

Foto: DNT Sør
Savner du noen å gå på tur med? DNT Senior er vårt tilbud til godt voksne i alderen 60 år og oppover. Seniorgrupper over hele landet arrangerer aktiviteter fra enkle turer i nærområdet til overnattingsturer på fjellet.

Lokale seniorgrupper

Over hele landet finner du seniorgrupper som både planlegger og leder sine egne turer på dugnad. Seniorgruppene arrangerer også sosiale medlemsmøter med foredrag og lignende.

Finn din lokale seniorgruppe

Honnørrabatt

Er du over 67 år får du honnørrabatt på medlemskap i DNT. Honnørmedlemmer har alle medlemsfordeler, og alle over 60 har i tillegg fortrinnsrett til sengeplass på hyttene.

Meld deg inn

Aktiv i 100

Nye turvenner venter på deg! Aktiv i 100 er nærturgrupper for seniorer på dagtid åpent for alle. Hele 84 grupper er spredt rundt i Norge og har turer hver uke som ledes av Røde Kors og DNT.

Finn din nærmeste turgruppe her