Personvernerklæring

Den Norske Turistforening (DNT) er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine medlemmer på en forsiktig måte. Her kan du lese om hvordan vi samler inn, benytter og beskytter informasjon om våre medlemmer og andre brukere av turistforeningen.no og tilhørende nettsteder.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

DNT bruker informasjonskapsler (cookies) på turistforeningen.no og tilhørende nettsteder. Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettstedene våre. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Vi lagrer følgende informasjonskapsler:

sessionid

Behandles av: Den Norske Turistforening

Brukes til å gjenkjenne brukeren og tilby en personlig tilpasset opplevelse på våre nettsider, som for eksempel når du logger inn på Min side, eller skal melde deg inn i DNT.

csrftoken

Behandles av: Den Norske Turistforening

Brukes ved utfylling av skjemaer (for eksempel ved innmelding) for å bekrefte at skjemaet ble sendt fra vårt nettsted. Dette motvirker tilfeller der en tredjepart forsøker å lure brukeren med et cross-site request forgery-angrep.

__utm* 

Behandles av: Den Norske Turistforening og eksterne leverandører

Brukes i Google Analytics for å registrere og analysere besøksstatistikk på nettstedene våre. Informasjonen som lagres i Google Analytics inneholder ikke identifiserbare personopplysninger, men aggregert statistikk om brukerenes bevegelser og oppførsler på nettsidene. Vi bruker denne informasjonen til å forstå hvordan besøkende opplever nettstedet og forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet vårt.

Adform-cookies (se Adforms personvernerklæring)

Behandles av: Den Norske Turistforening, Adform og DNTs samarbeidspartnere

Brukes til å spore ditt besøk på våre sider og dele informasjonen med enkelte av våre samarbeidspartnere. Slik vil du få en tilpasset brukeropplevelse dersom du besøker sider eller nettverk tilhørende disse partnerne. Merk at ingen personlige opplysninger deles, og det er mulig å reservere seg mot denne sporingen, se "Do Not Track" under.

Dersom du ikke samtykker til lagring av disse informasjonskapslene, må du deaktivere funksjonen gjennom innstillingene i din nettleser.

Videreformidling av personopplysninger

DNT forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre enn våre egne lokalforeninger, samt enkelte samarbeidspartnere i forbindelse med tilbud på utvalgte medlemsfordeler. Det er mulig å reservere seg mot dette på Min side.

Do Not Track

Dersom du aktiverer Do Not Track-funksjonen i din nettleser, vil vi etter beste evne skru av all sporing av ditt besøk på våre sider. Per dags dato iverksetter vi følgende tiltak:

For mer informasjon om Do Not Track, se http://donottrack.us/

Annonse

Fjellsport februar 2017