Betal hytteoppholdet med mobilen

Last ned betalingsappen "DNT Hyttebetaling" før du skal til fjells. Med appen på mobilen kan du enkelt betale for overnatting og mat på selvbetjeningshyttene.

Med DNT Hyttebetaling på mobilen blir hytte til hytte-turen enda enklere! Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning - du legger da inn dine kjøp offline på hytta og betaler via appen på mobilen når du får dekning. Husk å skrive deg inn i protokollen som vanlig.

Annonse:

Så enkelt er det:

  • Gå inn på App Store eller Google Play og søk opp DNT Hyttebetaling. Appen er tilgjengelig for IOS og Android.
  • Last ned DNT Hyttebetaling på mobilen og registrer deg.
  • Når du kommer frem til hytta skriver du deg inn i protokollen og betaler for opphold og proviantkjøp med appen DNT hyttebetaling.
  • Dersom du har dekning på hytta betaler du på stedet. Uten dekning velger du «betal senere» i appen, og gjør opp så snart du får dekning. Du vil få et varsel fra appen om manglende betaling når du kommer i dekning. 

Hvis du ikke har mulighet for å bruke appen eller hytta ikke ligger inne i appen, kan du betale for hytteoppholdet på "gamlemåten" ved å fylle ut betalingsblankett. Da får du tilsendt faktura for kjøpene. 

Du kan lese mer om hytteoppholdet, betaling og protokoll her

DNT Hyttebetaling er tilgjengelig på mange hytter, men ikke alle. Appen kommer både på norsk og engelsk. 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Hyttebesøket fra A til Å
Hyttebesøket fra A til Å
De ulike DNT-hyttene
De ulike DNT-hyttene