Mat og servering på Stranddalen
På Stranddalen serverer vi rause porsjoner med norsk hjemmelaget mat lagd av lokale råvarer.
Til middag serverer vi tre-retters meny med suppe/forrett, hovedrett og dessert. Hjemmelagde grove pølser, elggryte og fjellørett vil bli å finne blandt årets hovedretter og vi kan friste med ostekake, Stranddalsis og rabarbara til dessert. Til frokost får du smake vårt eget grove surdeigsbrød.
Til lunsj serverer vi kun dagens lunsj som er en enkel rett, ofte en smakfull mettende gryterett eller suppe med brød eller flatbrød.
Vi garanterer deg en herlig matopplevelse og drikke i fantastiske omgivelser.
Måltider
Frokostbuffet - med hjemmebakte brød og rundstykker
08:00 - 10:00
Lunsj - varmrett og bakst hver dag
13:00-15:00 (Lunsj må forhåndsbestilles)
Middag - 3 retters middag med kaffe. Stranddalskomler hver torsdag
Felles middag serveres kl18:00
Kontaktinformasjon for bordbestilling:
Tlf: 975 73 349
e-post: booking.stranddalen@dnt.no
Priser mat og drikke 2026
Frokost
Medlem: 240,-
Ikke medlem: 270,-
Lunsj
Medlem: 290,-
Ikke medlem: 320,-
3-retters middag
Medlem: 680,-
Ikke medlem: 770,-
Kaffekopp eller te med påfyll: 50,-
Dagens bakst: 55,-
Barn mellom 4 og 12 år får 50% på måltider
Betaling skjer kun via bankterminal og vi tar både Visa og Mastercard.
Se også