Hopp til hovedinnhold
Logo
Til DNT.no forside
Kokken som lager mat ute

Ryfylkekokken kommer til Stranddalen 29. juli

På Stranddalen turisthytte er vi glade i tradisjoner og det har blitt en årlig tradisjon at Frode Selvaag, Ryfylkekokken er gjestekokk hos oss. Vi er veldig glade for at han også i 2025 tar turen opp for å trylle frem unike smaker på det lille hyttekjøkkenet vårt!

Publisert: 18. april 2024
Skrevet av: Halvor Hedenstad
Inspirasjon

Bli med på en unik smaksreise når Frode tar over kjøkkenet på Stranddalen tirsdag 29. juli! 

Frode setter sammen en meny med fantastiske råvarer fra Ryfylke og vi serverer dette med en balansert drikkemeny av nydelige foredlede epledråper fra Eiane Gard i Jøsenfjorden.

Ta del i denne enestående muligheten til å nyte en uforglemmelig mat og drikkeopplevelse 1000moh.

Bestill oppholdet ditt nå på  hyttebestilling.dnt.no/ og la selveste Ryfylkekokken ta deg med på en smaksreise i nydelige omgivelser.

Du bestiller og betaler opphold med fullpensjon på nettet. 

Drikke betales under oppholdet.

Hjertelig velkommen!

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem