Vi søker ny Stranddalskokk i 2025
Drømmer du om å lage mat på en av Norges flotteste og mest anerkjente turisthytter?
Nå har du mulighet til å søke på en enestående kokkejobb. Stranddalshytta søker sesongkokk fra juni til september 2025. Hytta er kjent for god hjemmelaget mat og gjestfrihet.
Vi søker deg som brenner for å servere mat med identitet og kvalitet. Det blir hektisk og sosialt - og ingen dager vil være like. Dette er en unik jobb, og passer for deg som er glad i friluftslivet og kunne tenke deg å bo en hel sesong i fjellet på Norges flotteste turisthytte. Sammen skal vi skape magiske matopplevelser for gjestene våre.
Stranddalen er kjent for mat med identitet og har en tydelig matfilosofi. Bærekraft og redusert matsvinn er viktig, derfor velger vi råvarer med omhu og lager all mat fra bunnen. Siden hytta ligger fem kilometer fra nærmeste vei, så må vi kunne trylle med de råvarene vi til enhver tid har til rådighet. Bestyreren, Halvor Hedenstad, er selv kokk og vil i stor grad bidra med opplæring og utvikling av ny meny.
De menneskelige egenskapene er svært viktige når du jobber som kokk på en turisthytte. Her jobber du tett sammen med kollegaer, relativt isolert, lange dager gjennom en hel sesong. Da må du ha egenskapene til å finne deg godt til rette i et lag, være tålmodig og tilpasningsdyktig. Du må også være fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. På Stranddalen heter det ikke «min og din jobb», vi løser alle oppgaver i et godt felleskap.
For å søke denne stillingen, så må du ha fagbrev eller tilsvarende utdanning fra utlandet. Vi ønsker at du snakker norsk, men engelsktalende søkere vil også bli vurdert.
Har du spørsmål om denne unike stillingen? Da kan du ringe bestyrer på Stranddalen turisthytte, Halvor Hedenstad, på telefonnummer: 97573349
Enkel søknad og CV sendes til: stranddalen@dnt.no