Ønsker du å jobbe på Rondvassbu?
Det er noe eget med å jobbe på en turisthytte langt til fjells. Samholdet som blir i gjengen, nye bekjentskaper og gode minner. På Rondvassbu er vi 20-25 ansatte i sommersesongen og 10-12 personer i vintersesong. Vintersesongen 2026 er fra 27. februar til 2. påskedag, mens sommersesongen er fra 19. juni til 13. september. I vintersesongen behøver vi folk fra ca 20. februar, mens i sommersesongen har vi behov fra ca 15. juni.
Litt om driften av hytta
Rondvassbu er en av DNTs (Den Norske Turistforening) hytter og har hvert år rundt 10.000 overnattingsgjester i tillegg til mange dagsbesøkende.
Hytten ligger midt i landet i Rondane nasjonalpark, som er Norges eldste nasjonalpark. Det er ikke lov til å kjøre egen bil inn til hytta, men det går en grusvei inn som Rondvassbu har tillatelse til å kjøre for å frakte varer, personal etc. Det er 22 km til Otta som er nærmeste by og det er 6 km til parkeringsplassen hvor våre gjester parkerer.
Sesongarbeid
Rondvassbu er en sesongbedrift med sesongvariasjoner. Dette innebærer at noen perioder er rolige, mens andre er veldig intensive. Dermed er det viktig at du har en god arbeidsvilje, en positiv innstilling og gjør ditt beste for at gjestene på Rondvassbu skal trives. Selv om alle har forskjellige arbeidsoppgaver, så jobber man i team, noe som innebærer at man hjelper hverandre når det trengs.
Arbeidsdagen
En vanlig dag på Rondvassbu arbeider man ca. 7,5 timer, litt avhengig av hvor mange gjester vi har. Under intensive perioder kan man bli nødt til å jobbe 10 timer noen dager. Alle som arbeider har minst èn fridag i uken. På fritiden er det viktig å være sosial sammen sine kollegaer og gjøre ting sammen for å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Det kan være alt fra å dra på utflukter til å slappe av i personalboligen. Betjeningen bruker mye tid på turer sammen, både toppturer og til andre hytter i nærheten.
Er du glad i naturen, sosial og fleksibel så er sjansen for at du vil trives i en slik jobb stor.
Litt om de forskjellige jobbene:
Servering og renhold: Vi bruker ofte samme betjening på servering og renhold, spesielt i vintersesongen. I sommersensongen ønsker vi noen fast i spisesal og noen fast på rengjøring. Arbeidsoppgavene omfatter blant annet servering av frokost og middag, dagservering samt renhold av rom og fellesarealer. Vi søker deg som er selvstendig, fleksibel og positiv. Hverdagen kan til tider være travel, og derfor er samarbeidsevne og evne til å jobbe effektivt under høyt tempo viktig.
Arbeidsoppgaver:
- Forberedelse og servering av frokost
- Dagservering
- Enkel tilbereding av mat
- Servering av treretters middag
- Oppvask
- Vask og renhold av rom og fellesarealer
Resepsjonist: Som resepsjonist er du gjestenes første møte med Rondvassbu. Du bidrar til at de føler seg godt ivaretatt, enten det er ved innsjekk, på e-post, telefon eller bak resepsjonsdisken. Rollen er også sentral for informasjonsflyten på hytta, og du samarbeider tett med de andre avdelingene. Vi søker deg som er serviceinnstilt, løsningsorientert og komfortabel med å jobbe i et høyt tempo. Gode samarbeidsevner og tydelig kommunikasjon er viktig. Du må beherske minst ett skandinavisk språk.
Arbeidsoppgaver:
- Inn- og utsjekk av gjester
- Booking og administrasjon
- Salg og informasjon i resepsjon og kiosk, inkludert alkoholservering
- Besvare henvendelser på telefon og e-post
- Veiledning om turmuligheter, vær og lokale forhold
- Tilberedning og servering av dag
- Daglig renhold av resepsjonsområde og fellesarealer
Ønskelige kvalifikasjoner:
- Erfaring med kundeservice, resepsjonsarbeid eller salg
- Utadvendt, imøtekommende og serviceinnstilt
- Evne og robust nok til å være tydelig på en imøtekommende og servicinnstilt måte.
- Evne til å arbeide selvstendig og strukturert i en variert hverdag
- Fleksibel og løsningsorientert, trives med både travle og rolige perioder
- Gode kommunikasjonsevner på norsk/skandinavisk og engelsk
- Erfaring med bookingsystemet Visbook er en fordel men ikke påkrevd.
- Interesse for friluftsliv og fjellmiljø (ikke et krav, men er en stor fordel)
Kokk: Som kokk på Rondvassbu har du ansvar for planlegging og tilberedelse av 3 retters middag. Du vil også få ansvar for planlegging av meny og varebestilling, samt ha oversikt over kjøkken og varebeholdning. Kjøkkengjengen består i vintersesongen av 2 pers, i sommersesongen er vi ca 3-4 pers. Man må kunne samarbeide med frokostvaktene for planlegging av varebeholdning. Fagbrev er en fordel, men ikke et krav. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Når det gjelder kjøkkenpersonal har vi mindre rullering på arbeidsområdet.
Arbeidsoppgaver:
- Matlaging
- Bidra med planlegging av meny og varebestilling
- Renhold av kjøkken
- Samarbeid med og delegering til de som har dagservering og frokost.
Stillinger vintersesong
| Stillingskode | Stillingsbeskrivelse | Oppstartsdato | Ca sluttdato | Søknad med stillingskode til: |
| K001w | Kjøkkensjef/ Kokk | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
| R001w | Resepsjonsmedarbeider | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
| R002w | Resepsjonsmedarbeider | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
| S001w | Servering frokost/middag | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
| S002w | Servering frokost/middag | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
| S003w | Servering/ Kjøkkenassistent | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
| V001w | Servering/ Vask/renhold | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
| V002w | Vask/renhold | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
| G001w | Gårdskar. Ønskelig med førerkort klasse S og BE. | 20.02.2026 | 08.04.2026 | Ubemannet |
Stillinger sommersesong
| Stillingskode | Stillingsbeskrivelse | Oppstartsdato | Ca sluttdato | Søknad med stillingskode til: |
| K001 | Kjøkkensjef / Kokk | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| K002 | Kjøkkenassistent | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| R001 | Resepsjonsmedarbeider | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| R002 | Resepsjonsmedarbeider | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| R003 | Resepsjonsmedarbeider | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| R004 | Resepsjonsmedarbeider | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| S001 | Servering frokost/middag | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| S002 | Servering frokost/middag | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| S003 | Servering frokost/middag | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| S004 | Servering frokost/middag | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| S005 | Servering frokost/middag | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| OP001 | Oppvask | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| SY001 | Sykkelansvarlig/reperatør | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| G001 | Gårdskar. Ønskelig med førerkort klasse BE | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| V001 | Vask/renhold | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| V002 | Vask/renhold | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| V003 | Vask/renhold | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
| V004 | Vask/renhold | 15.06.2026 | 20.09.2026 | Ubemannet |
Se også