Hopp til hovedinnhold
Logo
Til DNT.no forside
Fondsbu, høsten 2024.

Gourmethelger på Fondsbu

Vi har lange tradisjoner med å invitere til Gourmet-helger her på Fondsbu. Høstens Gourmethelger -19. - 21. september og 26. - 28. september. Kom til fjells og nyt!

Publisert: 25. september 2023
Inspirasjon

Om våre gourmethelger

Nyt vakre høstfarger og nydelige fjellturer i storslått natur på dagtid, og nyt deretter bordets gleder med sesongens ferske råvarer til 4-retters gourmetmiddager både fredag og lørdag disse to helgene.

Priser

Pris per person for hele helga (fredag - søndag) inkl frokost, niste/termos og 4-retters gourmetmiddag, samt sengetøy/håndkle er:

Medlem

  • 2-sengsrom 3.500,- per person
  • 4-sengsrom 3.350,- per person

Ikke-medlem

  • 2-sengsrom 4.300,- per person
  • 4-sengsrom 4.100,- per person

Menyen begge helger er:

Fredag

  • Mor Fondsbu Rakfisktapas med Rakfisk fra Røn Gard - vinner av fagjuryprisen under Rakfiskfestivalen 2024
  • Gresskarsuppe med vaniljeolje og ristede gresskarfrø
  • Rosastekt fersk Kalvefilet fra Katevoll i Vang med grønnpeppersaus, pannestekte grønnsaker og pommes anna
  • Brunostparfait med multer

Lørdag

  • Ovnsbakt fersk Kveite fra Hjelmeland med hollandaisesaus, fritert purreløk, dampede sukkererter og syltet rødbet
  • Kyllingconsommée med flatbrød fra Valdres Bakst
  • Rosastekt Hjort fra Vang med kantarellsaus, rotgrønnsaker, rødløkskompott og ovnsbakte småpoteter
  • Mor Fondsbus sjokoladefristelser
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem