Vi har lange tradisjoner med å invitere til Gourmet-helger her på Fondsbu. Høstens Gourmethelger -19. - 21. september og 26. - 28. september.
Kom til fjells og nyt!
Publisert: 25. september 2023
Inspirasjon
Om våre gourmethelger
Nyt vakre høstfarger og nydelige fjellturer i storslått natur på dagtid, og nyt deretter bordets gleder med sesongens ferske råvarer til 4-retters gourmetmiddager både fredag og lørdag disse to helgene.
Priser
Pris per person for hele helga (fredag - søndag) inkl frokost, niste/termos og 4-retters gourmetmiddag, samt sengetøy/håndkle er:
Medlem
2-sengsrom 3.500,- per person
4-sengsrom 3.350,- per person
Ikke-medlem
2-sengsrom 4.300,- per person
4-sengsrom 4.100,- per person
Menyen begge helger er:
Fredag
Mor Fondsbu Rakfisktapas med Rakfisk fra Røn Gard - vinner av fagjuryprisen under Rakfiskfestivalen 2024
Gresskarsuppe med vaniljeolje og ristede gresskarfrø
Rosastekt fersk Kalvefilet fra Katevoll i Vang med grønnpeppersaus, pannestekte grønnsaker og pommes anna
Brunostparfait med multer
Lørdag
Ovnsbakt fersk Kveite fra Hjelmeland med hollandaisesaus, fritert purreløk, dampede sukkererter og syltet rødbet
Kyllingconsommée med flatbrød fra Valdres Bakst
Rosastekt Hjort fra Vang med kantarellsaus, rotgrønnsaker, rødløkskompott og ovnsbakte småpoteter