Logo
Til DNT.no forside
Kom deg ut-dagen. Vinter.

På tur med skolen eller barnehagen til Finsehytta

I løpet av året har vi besøk av en rekke skoleklasser og barnehager, både på vinterstid og sommerstid. Dette er noe av det hyggeligste vi som vertskap opplever i løpet av året, og vi alltid ser fram til.

Publisert: 08. oktober 2023
Artikkel

Ta kontakt

 Ønsker du å ta med deg skoleklassen eller barnehagegruppen hjelper vi deg gjerne med planlegging av turen og forslag til aktiviteter.

Vi har konferanserom som kan benyttes som klasserom eller oppholdsrom for lek og aktiviteter på kveldstid. Ta kontakt med oss på e-post eller gi oss et pling på telefonen for mer informasjon. 

Viktig informasjon

Turplanlegging

Før turstart er det viktig at det gjøres et godt forarbeid med turplanlegging i samarbeid med vertskapet og kollegaer. Vi har et stort turkart som viser turmuligheter ved hytta. For sykkelutleie ta kontakt med Finse 1222, eller Haugastøl sykkelutleie. Vi ber om at det vises hensyn til andre gjester på Finsehytta under deres opphold, og at dette videreformidles til hele gruppen. Finsehytta har stille-tid mellom 23.00-07.00. Det er ikke tillatt med medbrakt drikke på Finsehytta. 

Tilrettelegging

Finsehytta har god tilrettelegging for funksjonshemmede. I den nye Brebua er alt av rom og fasiliteter på et plan. I Finsehytta har vi oppholdsrom, spisesalg og WC på ett plan, med trappeheis mellom to nivå i anlegget, for å nå rom og dusj. Adkomst på grusvei noen hundre meter til hytta fra togstasjonen (sommer).

Telting

Finsehytta har dessverre ikke teltplasser. Telt kan settes opp på sørsiden av Finsevannet. Det er gratis. Teltere er fortsatt velkommen til å bruke toalett, dusj (20,- kr) og andre fasiliteter på hytta. Det er dermed mulig å sove en natt i telt og en på hytta, eller ha hele oppholdet i telt og få servert middag og frokost på hytta. 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem