Logo
Til DNT.no forside
Til Lokale hytter
Hus

Priser hyttebesøk Vesterålen Turlag

Her finner du all informasjon om priser og hvordan betale for overnatting og bruk av hyttene til Vesterålen Turlag.

Priser for overnatting og bruk av hyttene

Prisene gjelder Vesterålen Turlags hytter.  På Snytindhytta, Guvåghytta, Turlagsstua, og Trollfjordhytta er det bestilling av senger. Prisene er inkludert badstu. Ingemannhytta med fire senger leies ut som en enhet. 
Priser gjelder fra 1.1.2024. 

  Medlem Ikke medlem
Overnatting voksne (adult per night) 250,- 500,-
Overnatting 19–25 år (per night) 125,-  250,- 
Overnatting 13–18 år (per night) 0,-  250,- 
Overnatting 0–12 år 
(per night)
0,- 125,- 
* Dagsbesøk voksne (adult day visit) 75,-  150,- 
* Dagsbesøk 0–25 år (day visit) 0,- 75,- 
Kommersielle aktører overnatting. 
Se tekst nedenfor
500,-  500,- 
Kommersielle aktører dagsbesøk. 
Se tekst nedenfor
200,- 200,-
Hund 100 kr 
(dog per night) 
125,-  125,-
Ingemannhytta- hele hytta 500,- 1000,-

*) Betal for dagsbesøk når kjøkken/oppholdsrom/ved/båter/sauna benyttes.
*) Pay for day visit when use of sauna/kitchen/residence/wood/boats

Skriv deg i protokollen ved ankomst, først da har du rettigheter på hytta! Please sign the hut protocol immediately at arrival!
Kommersielle grupper etter avtale med Vesterålen Turlag. Commercial groups only in agreement with Vesterålen Turlag.
Teltere betaler overnattingsavgift når hytta benyttes etter kl. 18.00.

Gruppepris
Skoleklasser til og med videregående skole kan få fast pris for overnatting på hyttene våre. Pris for Guvåghytta, Snytindhytta, Turlagsstua og Trollfjordhytta er 2500 kroner pr. døgn.  
Pris for grupper på dagsbesøk på Turlagsstua og Guvåghytta er 1000 kroner. 

Skoleklasser/grupper tom. videregående skole som telter på tunet ved hyttene våre skal bestille og betale overnattingspris for skoleklasser. Da vil man ha tilgang til hele anlegget, og man kan unngå at to større grupper er tilstede samtidig.

Bestilling skjer via e-post til vesteralen@dnt.no og må forhåndsbetales. Den aktuelle hytta blir gjort utilgjengelig for andre i bookingsystemet. Merk at det kan det komme andre gjester på hytta, enten dagsbesøk eller overnattingsgjester, som har rett til å være på hytta. 
Husk at alle elever og voksne skal skrives inn i protokollen på hytta og hytta må rengjøres for avreise. 

Gruppebestilling voksne på Turlagsstua

Bestilling skal skje på mail til turlagsstua@gmail.com i god tid før oppholdet, helst 14 dager før.  Den som bestiller må være DNT-medlem. Husk fullt navn, medlemsnummer og mobilnummer til ansvarlig bestiller. 
Pris kr. 5000,- per døgn uavhengig av antall.
Betaling skal kun skje når opphold er avtalt med turlaget, og bestillingen bekreftes når innbetaling er mottatt. Da reserveres alle senger på hytta i bestillingssytemet. 
Beløpet skal betales til bankkonto 4570 17 08060 eller etter faktura. 
Evt. avbestilling må meldes senest 5 dager før ankomstdato for å få full refusjon. Avbestillinger etter fristen vil ikke bli refundert. 

Nøkkel hentes på Sortland Hotell mot et depositum på kr. 500,- kontant mot fremvisning av bestillingsmail fra turlaget. 
Husk at alle gjester skal skrives inn i protokollen på hytta. Utsjekk kl 12 og bestiller står ansvarlig for renhold av hytta før avreise.  

Kommersielle aktører
Kommersielle aktører MÅ kontakte oss på forhånd på vesteralen@dnt.no for nærmere avtale om besøk, tidspunkt og betaling. Hyttene er ikke tilgjengelige for kommersielle grupper i helger og i perioder med stort lokalt besøk, som eksempelvis påske, vinterferie og høstferie. Pris per person er fra 1.1.2024 kr 500,- pr overnatting og kr 200 for dagsbesøk, uavhengig av medlemskap i DNT eller alder. Bruk av badstue er inkludert i prisen.

Commercial players MUST contact us in advance at vesteralen@dnt.no for a more detailed agreement on the visit, time and payment. The cabins are not available for commercial groups at weekends and during periods with large local visitors, such as Easter, winter holidays and autumn holidays. Price per person is NOK 500 per overnight stay and NOK 200 for day visits, regardless of membership in DNT or age. Use of the sauna is included in the price.

Manglende betaling
Vi oppfordrer alle å betale for bruk av hyttene. Det beste for alle er å benytte seg av bestillingsystemet. 
Vesterålen Turlag gjennomgår jevnlig besøksprotokollene til hyttene, og vi purrer på manglende betaling. Vi har knyttet til oss et lokalt inkassobyrå, slik at faktura oversendes til inkasso hvis det ikke blir betalt.
Vi tar kontroll opp mot medlemslistene til DNT. For å være medlem og dermed får medlemspris må det være betalt medlemsskap i DNT/Vesterålen Turlag. 

Gebyr-regler for Vesterålen Turlag:
Dersom ikke-medlem har betalt medlemspris blir vedkommende etterfakturert for mellomværendet pluss kr 200 i gebyr.
Dersom du har ført deg inn i protokoll, men utelatt å betale, blir du fakturert for det du skulle betale pluss kr 200 i gebyr.

Om noen ikke har registrert seg i protokollen slik alle besøkende plikter, og heller ikke har betalt, blir vedkommende fakturert ikke-medlemspris for overnattinga pluss kr 200 i gebyr.

Om noen forlater hytta i en slik stand at neste besøk eller tilsyn må foreta ekstra rengjøring, rydding, eller ta med søppel, vil vedkommende bli fakturert kr 500,-.

Betal med Vipps
Snytindhytta Opphold 96122
Guvåghytta Opphold 96124
Ingemannhytta Opphold 96126
Trollfjordhytta Opphold 96128
Turlagsstua Opphold 540799
Turlagsstua kafe 96120

I meldingsfeltet skriver du hvem du betaler for.

Det er kun på Turlagsstua og Guvåghytta du kan betale med Vipps mens du er på hytta. På de øvrige hyttene må du vente med betaling til du er innenfor mobildekning.

Nettbank
Du kan betale i nettbank (kontonummer 4570 1708060). Se giro på hyttene som du tar med deg hjem. Husk å merke innbetaling med hyttenavn og dato for overnatting.

Kontant
På Snytindhytta og Trollfjordhytta kan du også betale kontant i konvolutt som legges i kassen.

Payment
At Trollfjordhytta and Snytindhytta we prefer cash payment in the envelope in the box. Alternatively, and for our other huts, you may pay to PayPal to our account vesteralen@dnt.no
IBAN: NO05 4570 1708 060, BIC: SNOWNO22.

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem