Frivillig-vert i Stavanger Turistforening

Vi trenger flere frivillige som kan være med å bidra til at deltakere på våre aktiviteter og store arrangement føler seg velkomne. Som Frivillig-vert hjelper du til med praktiske gjøremål og bidrar til god stemning, sosialt felleskap og informasjon til deltakere.

Stavanger Turistforening har en rekke arrangementer hvert år, alt fra 7-nutsturen, Kom deg ut-dagen til den ukentlige Friluftstrimmen. I forbindelse med arrangementer og aktiviteter har vi en rekke oppgaver som må løses både før, under og etterpå. Eksempel på oppgaver kan være transport av utstyr, rigging, matlaging, servering, vakthold, turledelse, arbeid i sekretariatet, informasjon til deltakere og mye mer.  
 
Bli en del av vårt vervelag 
Syns du det er gøy å stå på stand, møte nye mennesker og har lyst å bidra til å få flere til melde seg inn i Stavanger Turistforening? Da har vi lyst å ha deg med på vårt vervelag! For å bli trygg i rollen som verver, vil du få både ambassadørkurs og et gratis grunnleggende salgstreningskurs. Vi får også mange henvendelser fra lag og foreninger som ønsker foredrag eller stand. Dette krever god kjennskap til Stavanger Turistforening, og til dette trenger vi engasjerte frivillige. Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Christian Lønseth på e-post: christian@stf.no

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bilder fra 7-nutsturen 2022, fra Dale til Gramstad over sju topper. Frivillig, dugnad, drikkestasjon på Gramstad.
Bli frivillig
Bli medlem
Stranddalen turisthytte sommeren 2022.
Bli medlem