DNT FO Kongsvinger og Eidskog

DNT FO Kongsvinger og Eidskog

Lokallaget DNT Finnskogen og Omegn-Kongsvinger/Eidskog dekker de to kommunene Kongsvinger og Eidskog i Finnskogen Sør. Vi arbeider aktivt i lokalmiljøet for fremme av friluftslivet gjennom å rydde og merke stier, og i samarbeid med medlemsforeningen bidrar til oppdaterte og vedlikeholdte sti-/og løypekart. Vi arrangerer turer for barn, voksne og de godt voksne seniorer i nærmiljøet. DNT FO - K/E tegner 712 medlemmer (2022), som deltar på våre nærmiljøturer og andre arrangement vi gjennomfører.

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem

Vår medlemsforening

DNT Finnskogen og Omegn har som formål å fremme det enkle friluftsliv og kjennskap til den skogfinske kulturen samt annen lokal kulturhistorie i foreningens område. Vi rydder og merker rundt 1200 km med stier og arrangerer turer og aktiviteter for alle aldersgrupper. Foreningen har 13 egne koier/hytter. Arbeidsområdet vårt er Eidskog, Kongsvinger, Grue, Åsnes, Våler og Elverum.

DNT Finnskogen og Omegn
DNT der du er
DNT der du er