Logo
Til DNT.no forside

DNT Vansjø havkajakk

Gruppa tilbyr faste onsdagsturer i den lyse årstiden og bassengtrening når isen ligger. Her kan du være med på helgeturer, kurs, sikkerhetskvelder og medlemskvelder.

DNT Vansjø Havkajakk er et tilbud til alle medlemmer i DNT Vansjø som liker å padle. Gruppen har som målsetting å skape et trygt og godt miljø for padling, et sted hvor alle kan føle seg trygge og et sted vi kan utvikle våre ferdigheter.

Om du har Våttkort eller tilsvarende erfaring – det vil si at du har padlet litt, kan holde en fart på ca. 6 km/t og du behersker kameratredning, så er det bare å melde seg på. Alle turer blir lagt ut under lokale aktiviteter på foreningens nettside i god tid før turen starter, og påmelding er obligatorisk før turstart.

Deretter er det bare å møte opp og vær klar til å sette deg i kajakken kl. 18:00. Er været for dårlig vil turen avlyses på stedet. Er du nybegynner og har lyst til å prøve deg litt så ta kontakt med turleder for den aktuelle turen du vil delta på, og hør om den turen passer. Da forsøker vi å legge til rette for det, men det vil dessverre ikke gå på alle turer.

Alle må ha egen havkajakk (Dvs. minst to vanntette skott), flytevest og spruttrekk i tillegg til utstyr og padlebekledning tilpasset vær og vanntemperatur.  

Alle deltagere må være påmeldt før turstart. Bli med oss på tur! 

Sjekk gjerne Aktivitetskalender Havkajakk 2024

Kontakt:
Nils Jørgen Kraft
Tlf: 951 49 656

Benedicte L 'Orsa Mortensen    
Tlf: 957 69 447 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig i DNT Vansjø
Bli frivillig i DNT Vansjø
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem