Andre uken av minutt for minutt gikk fem dager gjennom Jotunheimen. Bildet er fra første etappe fra Bøvertun til Sognefjellshytta.

Frivillig i Asker Turlag

DNT Asker Turlag har satt i gang flere prosjekter som baseres på at vi løfter i flokk, for å skape enda bedre miljø for det enkle, tradisjonsrike og naturvennlige friluftslivet i Asker. Dugnadsarbeid knytter oss sammen til en vennegjeng, og vi har varig glede av det vi har fått til sammen.

Publisert: 05. mai 2023
Inspirasjon

DNTs frivilligsystem

I Asker Turlag har vi innført et frivilligsystem. Systemet er både et personregister for alle frivillige, men også en portal for utlysning av oppdrag, invitasjoner og hvor det legges ut meldinger og informasjon. Her finnes felles informasjon for alle frivillige i foreningen, oversikt over våre frivilligordninger, invitasjoner til en rekke kurs, samlinger og mye mer. 

For å sikre at du får tilgang til informasjonen du trenger som frivillig i foreningen, må du gå inn og registrere deg, dersom du ikke har gjort det. 

Du kan registrerer deg her. 
Husk å huk av på "Asker Turlag" når du registrerer deg.

Brukerveiledning finnes her.

Dersom du ikke er frivillig, men har lyst til å bli det, så kan du sende oss en e-post. 

 

Bli turleder?

DNT Asker Turlag har en fin gruppe turledere, men vi trenger flere. Trives du i naturen sammen med med andre, og liker å organisere og lede.

Ta kontakt med Lars Christian Iversen.
Tlf.: 915 80 533

Du gis da mulighet til å ta DNTs turlederutdanning.

Stier og rundturer

DNT Asker Turlag har ansvaret for merkingen og vedlikeholdet av blåmerkede stier i Kjekstadmarka/Vardåsen, Vestmarka syd og Kyststien fra Holmen til Slemmestad med tverrforbindelser mellom kyststien og marka. I tillegg har turlaget merket mange rundløyper i Asker sentrumsområde.

Hvis du oppdager mangler ved merkingen/vedlikeholdet av stiene, kan du kontakte følgende områdeledere:

Fint om du kontakter en av områdelederne hvis du ønsker å hjelpe til med merkingen og vedlikeholdet av turstiene.

Barnas Turlag

Kunne du tenke deg å være med på å arrangere turer og arrangementer for Barnas Turlag Asker? Vi er en fin gjeng, så dette er sosialt, gøy og veldig givende.

Vi trenger også stadig nye trilleturledere. Er du eller skal du ut i permisjon og kunne tenke deg å være trilleturleder, ta kontakt med oss!

Kontaktperson Barnas Turlag: Bente Holsing
E-post: askerturlag@dnt.no

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Fisketur med vennegjeng til Katnosdammen, Nordmarka.
Finn deg en hytte i Oslomarka