Til DNT.no forside

Klart det går, Bergen

I Bergen har vi friluftstilbudet «Klart det går». Tilbudet har fokus på tilrettelegging for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Det være seg varig eller midlertidige nedsettelser, sykdom, skade, dårlig form etc. Ta kontakt dersom du lurer på om dette er gruppen for deg.

Tilrettelagte turer i lett terreng

Varighet og type tur vil variere, men passer fint for alle som ikke kan eller ønsker å gå så fort eller langt. Vi anbefaler deg å lese beskrivelsene nøye før hver aktivitet, der vi forsøker å presisere innhold, ca. lengde, høydemeter, tilgjengelighetsgrad med rullestol og terrengets underlag.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med Norges Blindeforbund (NBF) om turene. Samarbeidet omhandler planlegging av aktiviteter, informasjonsflyt, brukermedvirkning og utveksling av kunnskap og erfaringer.

Følg med Klart det går, Bergen på Facebook.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Våre turer og kurs
Tur til Olsnessåta på Osterøy etter fellesmøte 12.–13. november, 2022.
Våre turer og kurs
Medlemsfordeler i Turlaget
Sti mellom Breidablik og Vending, august 2023.
Medlemsfordeler i Turlaget