Logo
Til DNT.no forside
Tilbake til Aktuelt

Ungdomsturene frem til august

Er du nysgjerrig på DNT ung Bergen sine kommende aktiviteter? Her kan du se turprogrammet helt frem til august.

Publisert: 30. januar 2024
Nyheter
Ungdommer i våtdrakt står på strand og jubler med surfebrett liggende rundt omkring.
DNT ung på surfetur til Hoddevika. Foto: Elisabeth Hiis Bergh

Februar

5. februar arrangerer vi en spillkveld slik at friluftsinteresserte ungdommer kan møte andre likesinnede, og bli bedre kjent med hva DNT Ung driver med.

17.-18. februar har vi satt opp en slalåmhelg i Myrkdalen. Overnatting i en hytte rett nedenfor trekket betyr to fulle dager i trekket, der vi kan være de første som bryter opp pudderet eller shredder nedover den svarte løypen hockeystilling. Om ikke det er nok for deg, kan du også melde deg på slalomturen vår til Voss som skal være den 2. mars i vinterferien!

Mars

8. mars kan du bli med på en gourmettur til Hallingskeid hvor vi planlegger treretters middag, hyttekos og aktiviteter i snøen. Perfekt mulighet til å oppleve høyfjellet uten anstrengelser!

 

15.-17. mars kan du bli med på randonee tur til Haukeliseter. Der kommer vi til å gå på flere toppturer, bo under flotte forhold, og spise vidunderlig restaurantmat. Som om ikke det var nok, så har Haukeliseter fjellstue også badestamp og badstue!


28.-31. mars er det fortsatt ledige plasser på vår utrolig populære surfetur til Stadt, hvor absolutt alle som synes det høres gøy ut med surfing kan få bli med! Prøv ut en ordentlig avhengighetsskapende sport på en av landets aller fineste strender!

Ung gutt i kajakk smiler og viser tommel opp.
Vil du utfordre deg selv og bli med på padlekurs? Masse moro og det er trygt å være med.

April

6.-7. april kommer det et eget grunnkurs i havpadling for DNT ung på Rongevær kysthytte. Dette kurset kan åpne døren til friluftsopplevelser som kanskje er helt annerledes enn det du er vant med!


13. april arrangeres den årlige Vidden by night, en nattevandring fra Ulriken til Fløyen. Opplev stjernehimmelen fra en ny vinkel, og se hvor vakker soloppgangen er fra Fløyen!

 

Juni

15.-16. juni er det duket for en actionfylt helg på Voss. Det blir rafting, klatring i klatrepark, lavvo og masse sosialt! Sammen med Voss Active skal vi legge til rette for en helg du sent vil glemme!

 

22.-23. juni tar vi turen til Rongevær kysthytte for å teste ut fridykking. Pakk med deg badetøy og bli med oss å ønske sommeren velkommen i et idyllisk kystlandskap!

 

23. juni, altså St. Hansaften, drar vi på padletur fra Måseskjæret til Helleneset. Der har vi tenkt å grille, slikke sol, og bade en stund før vi padler tilbake. Dette er en lavterskel padletur som er ment for alle, enten de er vant med kajakk eller aldri har prøvd før.

 

24.-28. juni arrangerer vi for første gang Basecamp Hav på idylliske Rongevær kysthytte i Austrheim. Dette er et av Norges vakreste skjærgårdsområder, noe som utgjør perfekte omgivelser for vannaktiviteter. I år har vi planlagt kajakkpadling, fridykking, robåt og fisking, og fortsatt har vi tid til alt annet vi måtte komme på!

 

26.-30. juni går vi på hytte-til-hytte tur i Bergsdalen. Fra Lid går vi til Høgabu, deretter til Gullhorgabu, Vending og Breidablik, før vi til sist ender vi opp i Øystese. Bli med oss gjennom sva, over ur, langs myke stier, og delta på en alt i alt VAKKER tur!

 

Juli

13.-19. juli arrangerer vi SignaTURen MASSIV Etappe 3. – Skarvheimen. Underveis står fem av DNTs betjente og selvbetjente hytter som venter på oss i fantastisk høyfjellsnatur! Opplev også seterliv og unik lokalmat på Iungdalshytta!

 

August

10. august blir det rafting på Voss! Dersom du har lyst på et skikkelig adrenalinkick, kan du melde deg på denne ville opplevelsen som virkelig vil vise deg hva naturen har å by på av krefter!


30. august til 1. september planlegger vi singeltur på fjellet for de mellom 25 og 35 år. Hvem som helst kan falle pladask for utsikten fra Breidablik - og hvem vet? Kanskje den kan bidra til at noen faller for deg også? Denne helgen byr ihvertfall på speeddating, bli kjent-leker, god mat, stearinlys, underholdning, kveldsbad, og garantert god stemning.


Ikke glem at hver uke arrangeres det også onsdagsklatring i Vestveggen. Gratis inngang og leie av utstyr for medlemmer. Les mer om DNT ung Bergen her.

Velkommen med oss på tur!

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Våre turer og kurs
Tur til Olsnessåta på Osterøy etter fellesmøte 12.–13. november, 2022.
Våre turer og kurs
Medlemsfordeler i Turlaget
Sti mellom Breidablik og Vending, august 2023.
Medlemsfordeler i Turlaget