Logo
Til DNT.no forside
En gruppe glade ungdommer står på Skåla, smiler og ser i kamera. De er vinterkledde og det er snø rundt.

Aktiviteter for ungdom i Bergen og Hordaland Turlag

Bli med på turer for og med ungdom mellom 13 og 25 år.

Et variert ungdomstilbud i Hordaland

DNT ung arrangerer fjellturer, klatreturer, padling, hytteturer, surfecamper og masse annet gøy. Det er flere ulike ungdomsgrupper i Hordaland. Ta kontakt med ditt lokallag for å finne din lokale DNT ung gruppe.

Actionfylte turer med DNT ung Bergen

Vi tilbyr mange ulike turer og aktiviteter som du kan bli med på. Meld deg på i aktivitetskalenderen!

  • Hver onsdag kl 18:30 er det klatring i Vestveggen for de mellom 15–30 år. 

Følg oss på Instagram

Følg oss på Facebook

Vi tilbyr gratisplasser på turer og arrangement for ungdommer som har behov for støtte til dette. Du kan bruke aktivitetskortet ​​​​​​​på turer i regi av DNT ung Bergen. Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Har du lyst å bli turleder?

DNT ung Bergen drives av et styre og turledere. Du kan engasjere deg som turleder eller som styremedlem i DNT ung. Da treffer du mange andre fine folk, og du får mange naturopplevelser.

Møt styret i DNT ung Bergen

Jeg heter Julie og er én av to styreledere i Bergen. Som styreleder er jeg opptatt av at et bredt utvalg av aktiviteter blir gjennomført og at vi hele tiden får med nye deltakere på våre turer og aktiviteter. Jobben som styreleder innebærer mye administrativt arbeid, men også mye kjekt og læringsfult ansvar. Jeg har vært aktiv i DNT Ung siden 2019 da jeg tok grunnleggende turlederkurs. Jeg har også vært med på unge naturtalenter hvor jeg ble enda bedre kjent med DNT Ung. Utenom å være styreleder går jeg på Bergen Katedral skole og liker å dra i fjellet på randonee og topptur i helgene. Min favoritt tur i DNT Ung Bergen er de adrenalin fylte turene våre;) 

Hei! Mitt navn er Eva og går siste året ved Amalie Skram vgs. Som en av lederne i DNT Ung Bergen får jeg muligheten til å holde på med alt jeg elsker: Fjell, turer og fete folk! Du finner meg ved nærmeste DNT-hytte med en boks Spaghetti à la Capri i hånden!

Jeg heter Veslemøy, og er nestleder og ansvarlig for klatring. Jeg liker å klatre både inne, og ute. Glad i å gå tur, og aller helst med ski på beina!

Jeg heter Håvard, og er ansvarlig for sosiale medier og onsdagsklatringen. Glad i bratte utforbakker på randonee, og synes det er kjekt med sosiale dager i klatreveggen.

Hei! Jeg heter Olav, er 21 år og studerer rettsvitenskap her i Bergen. Jeg har vært aktiv i DNT ung i to år, og har vært i styret i DNT ung Trøndelag og nå her i Bergen. Som person liker jeg veldig godt å gå på tur (of course), og den beste følelsen jeg vet er kanskje når man kommer opp til toppen av et fjell, og kjenner på den mestringsfølelsen og roen man bare kan finne på toppen. Jeg er sommerturleder, og ønsker etter hvert å også bli flinkere på vintersport! Da er det veldig kjekt å ha så mange pedagogiske friluftsinteresserte som vi har i DNT ung! Bestemt på å få kontroll på toppturskiene etterhvert.

Hei! Jeg heter Thea, er 18 år og går siste året mitt på Bergen Katedralskole. Jeg har alltid vært interessert i friluftsliv, men ble ikke engasjert i DNT før høsten 2022. Siden det, har jeg tatt grunnleggende turlederkurs, holder på med sommerturlederkurset, og sitter nå i styret. Jeg er mest glad i brattere turer, som toppturer og klatring, men en rolig hytte-til-hyttetur kan aldri slå feil det heller.

Kontakt oss

Ungdomsturene frem til august
Ungdommer i våtdrakt står på strand og jubler med surfebrett liggende rundt omkring.

Ungdomsturene frem til august

Er du nysgjerrig på DNT ung Bergen sine kommende aktiviteter? Her kan du se turprogrammet helt frem til august.

Les videre
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Våre turer og kurs
Tur til Olsnessåta på Osterøy etter fellesmøte 12.–13. november, 2022.
Våre turer og kurs
Medlemsfordeler i Turlaget
Sti mellom Breidablik og Vending, august 2023.
Medlemsfordeler i Turlaget