Velkommen til DNT ung landsmøte!

DNT ung ønsker turglade og engasjerte ungdommer fra hele landet velkommen til Meråker 4.-7. april 2019 for sitt 31. ordinære landsmøte. 

Introkurs kajakk under landsmøte DNT ung 2018 i Drammen.
Introkurs kajakk under landsmøte DNT ung 2018 i Drammen. Foto: Line Hårklau
På landsmøtet skal vi blant annet vedta DNT ungs handlingsplan for perioden 2019-2023 og  DNT ung vil by på spennende samtaler, kule turer og muligheten til å påvirke DNT ungs fremtid.  

– Kom og bli kjent med DNT-ungere fra hele Norge, oss i styret og den innholdsrike organisasjonen vår, sier Johanne Grue Reiten, leder i DNT ung. En av de viktige sakene som skal behandles er hva DNT ung skal jobbe med både de neste fem årene, og ikke minst hva vi skal prioritere av arbeidsoppgaver for 2019.   

– Vi gleder oss til å vise frem de unike mulighetene Trøndelag og Meråker har til å drive et variert og spennende friluftsliv, forteller Anne van der Vijst, leder i DNT ung Trøndelag.  

– Det store bidraget og engasjementet blant turlederene i DNT ung Trøndelag, gjør at landsmøtet i Meråker kommer til å bli knallbra, lover Anne.  

DNT ung har nær 46.000 medlemmer i alderen 13 og 26 år, en vekst på 6,5 prosent fra 2017 til 2018. DNT ung arrangerer turer og kurs over hele Norge.  


Annonse