Umulig å lage kake på bål, sier du? Denne appelsinkaka lager seg selv. Nesten.
Du trenger:
1 appelsin per person
Sjokoladekakemiks (1 pose holder til 10-15 pers)
Kniv
Slik gjør du:
Skjær av toppen av appelsinen, omtrent som du kapper et egg. Bruk kniven til å skjære ut innholdet i appelsinen. Dette blir en sunn liten forrett. La det være litt kjøtt igjen for å unngå at det blir appelsinskrellsmak på kaken! Fyll sjokoladekakerøre i appelsinen slik at den er omtrent halvfull. Legg på «lokket» igjen, og pakk den inn i folie slik at lokket holder seg på plass. La den stå i glørne på bålet i ca. 20 min.
Annonse:
Tips:
Lag ferdig røren på forhånd og ta den med i en tett plastboks.
Toros sjokoladekakemiks er glutenfri!
Det kan være litt vanskelig for små barn å skjære ut innholdet i appelsinen.
Den eneste måten å bli god til å lage bål på, er å øve! Her lærer vi deg hvordan. Du får også kunnskap om ulike brennere, og forslag til mat på vintertur.