Til DNT Signatur – Norges ypperste langturer
Andre uken av minutt for minutt gikk fem dager gjennom Jotunheimen. Bildet er fra turen fra Fannaråkhytta og ned til frodige Skogadalsbøen.
Fottur

MASSIV

Ønsker du deg en skikkelig styrkeprøve? Denne 350 kilometer lange fjellturen på Norges tak tar deg gjennom fire store fjellområdene Breheimen, Jotunheimen, Skarvheimen og Hardangervidda.

Turbeskrivelse

Med start på Sota Sæter i Breheimen og Haukeliseter som endestasjon tar MASSIV deg gjennom fire av Norges mest spektakulære fjellområder. Ingen turer i vårt langstrakte land kan by på like stor spennvidde når det kommer til naturopplevelser.

Se ruta her
Se ruta her

Tid til å gå - Henning Hoff Wikborg

Henning Hoff Wikborg er daglig leder i DNT Oslo og Omegn, og i 2016 gikk han hele MASSIV. Hele turen er godt dokumentert, og du kan lese om turen til Henning.

Les videre

Kvistet vinterrute

Vil du gå den i ett, eller ta den etappevis over flere sesonger? Det er helt opp til deg! Hele MASSIV-ruten er kvistet på vinterstid, men husk å sjekke datoer for kvisting og kvistekartet før du legger ut på tur. Vinterfjellet kan være tøft og uforutsigbart så vi anbefaler gode forberedelser og trening før du går turen.

Se vinterruta her
Se vinterruta her

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Turvett
Gaute Dalastøyl Jensen viser fram toppturutstyr. På trykk i UT nr 2, 2014.
Turvett