familiemedlemskap - SPØRSMÅL OG SVAR

Barnas turlag med familicamp på Sota sæter i Juli 2015.
Barnas turlag med familicamp på Sota sæter i Juli 2015. Foto: Marius Dalseg Sætre

Hvordan får jeg Familiemedlemskap?  NYE medlemmer kan melde seg inn på www.dnt.no/medlem

Jeg er medlem fra før og vil ha med meg resten av familien i tillegg. Kan vi få Familiemedlemskap nå? Du kan logge deg inn på Min side og registrere resten av familien her. Da konverteres medlemskap til Familiemedlemskap.

Hva er fordelen med Familiemedlemskap? Hele husstanden mottar kun én faktura. Med to voksne og to eller flere barn, blir Familiemedlemskap rimeligere.

Hvem kan tegne Familiemedlemskap? Alle som bor på samme adresse, begrenset opp til to voksne over 26 år, og fritt antall barn/familiemedlemmer under 26 år.

Når er et medlem «VOKSEN»? Det året man fyller 27 år, altså født 1991 eller tidligere, er man voksen. Medlemmer født 1992 eller senere, kan registreres som «FAMILIE/HUSSTAND» i et familiemedlemskap.

Blir barn i et familiemedlemskap fortsatt medlem i Barnas Turlag? Ja, tilknytning til Barnas Turlag avgjøres av barnets alder og alle blir med til og med det året de fyller 12 år.

Tilbyr alle lokalforeninger familiemedlemskap? Nei, men de aller fleste gjør det. Ta kontakt med DNTs medlemsservice eller din medlemsforening om du har ytterligere spørsmål.

Familien ønsker familiemedlemskap, men min medlemsforening tilbyr ikke dette.  Kan vi fortsatt tegne familiemedlemskap? Ja, dere velger selv hvilken medlemsforening dere ønsker være knyttet til. Ta kontakt med oss på medlemsservice for hjelp.

Kan jeg konvertere et livsvarig medlemskap til Familiemedlemskap? Nei. Det vil heller ikke lønne seg.

Kan jeg få DNT-nøkkelen når jeg er medlem? Ja, DNTs standardnøkkel går til mer enn 500 hytter og er en av de viktigste medlemsfordelene. Denne deponeres for 100NOK i vår nettbutikk eller hentes hos medlemsforeningen.

Kommer nøkkelen automatisk når jeg blir medlem?​​​​​​​ Nei, denne må bestilles i vår nettbutikk eller hentes hos medlemsforeningen.

Ta kontakt med DNTs medlemsservice på 40001870 eller medlem@dnt.no hvis du lurer på noe!