Planlegg turen på nett

x Merk: Denne artikkelen er 17 år gammel og enkelte opplysninger kan være utdaterte.

DNTs nye Turplanlegger på nett er klar. Her vil du finne klikkbare kart over alle turområder i Norge, oversikt over hyttene og en beskrivelse av turen mellom hyttene. Du kan velge mellom å planlegge din egen tur i detalj, skrive ut en egen liten reisehåndbok med planleggingskart og bilder, eller å benytte et av de ferdige turforslagene.

Turplanleggeren blir å finne på www.turistforeningen.no og det er et stort stykke arbeid som ligger bak dette nye verktøyet for turplanlegging. Vi lanserer nå første versjon av Turplanleggeren, men verktøyet vil bli kontinuerlig fornyet med nye turforslag og nye tekniske løsninger for å kunne dekke behovet for folk som skal planlegge f.eks en fjelltur i DNTs rutenett.  

Egne kvistekart for vinteren 2005
I første omgang er det kun sommerrutene som er tilgjengelige via Turplanleggeren. Mot neste vinter planlegger vi en versjon som også inneholder vinterrutene. Hytter og kvisteruter for vinteren 2005 finner du i vårt kvistekart (.pdf). Kartet viser situasjonen i påsken. Før og etter påske er det færre merkede ruter.

Skrevet av Merete Habberstad den 19. januar 2005