Medlemsfordeler

Som medlem i DNT får du blant annet medlemspris på DNTs 550 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting.

Enkelte medlemsforeninger har også egne medlemsfordeler som medlemsblader, årbøker og rabattordninger. Sjekk ditt lokale tilbud på nettsidene til Den Norske Turistforening.

Egen DNT-nøkkel

Som medlem får du DNTs standardnøkkel til alle våre hytter som er låst. Du kan låne den mot et depositum på 100 kroner. Kjøp den via din lokale medlemsforening eller vår nettbutikk.

Fjell og Vidde

Fjell og Vidde er landets største friluftsmagasin, og kommer ut 6 ganger i året. Medlemmer (hoved-, ungdom- og honnør) får bladet gratis tilsendt i posten og tilgang til å lese alle årganger digitalt.

Rabatt på 550 hytter

Som medlem i DNT får du rabatt på overnatting og mat på alle turistforeningshyttene over hele landet. Barn og ungdom får halv pris på overnatting på DNT-hyttene. Finn hyttene på UT.no.


Reise og overnatting

 Rabatt på Vys kundekort

Du får Vys kundekort for 550 kroner (normal pris er 750 kroner). Kundekortet gir deg 20% rabatt på Vys avganger.  www.vy.no​​​​​​​

Rabatt på private fjellstuer og turisthytter 

Mange private fjellstuer og turisthytter som ligger naturlig i DNTs sti- og rutenett tilbyr DNT-medlemmer rabatt på overnatting. På UT.no kan du sjekke hvilke overnattingssteder som gir rabatt.

Bo billig hos Thon Hotels

Som medlem i DNT får du gunstige priser hos Thon Hotels i Norge. Reservasjon gjøres via Thon Hotel Service Centre på telefon 21 49 69 00 eller direkte til hotellet. Husk å ta med medlemskortet når du besøker hotellet og oppgi at du er medlem for å få avtalerabatten. Tilbudet er basert på ledig kapasitet og kan derfor i visse perioder være utilgjengelig på enkelte hoteller.


Rabatt på fjellhyttene til turistforeningene i Sverige, Finland og på Island

Skal du på tur i våre naboland nyter du godt av ditt medlemskap i DNT. Du får rabatt på fjellhyttene til Svenska Turistföreningen, Suomen Latu og Ferðafélag Íslands.

10% rabatt på De Historiske

DNT-medlemmer får 10 prosent rabatt ved overnatting på utvalgte hoteller tilknyttet De Historiske - hotell og spisesteder. Tilbudet gjelder kun online bestilling og ved bruk av rabattkoden DNT. Bruk dette bestillingsskjemaet eller oppgi kampanjekoden DNT ved bestilling på De Historiske eller hotellenes egen online booking. Mer informasjon om de enkelte hotellene finner du på www.dehistoriske.no.Utstyr og forsikring

10-15% rabatt på varer fra Oslo Sportslager

Hos Oslo Sportslager får du 10 prosent rabatt ved varekjøp opptil 1500 kroner, og 15 prosent over 1500 kroner. Oppgi medlemsnummer i kommentarfeltet ved kjøp for å få rabatt. NB! Rabatten gjelder ikke ved kjøp av Everest-sykler eller allerede rabatterte varer.

Turutstyr og kart til medlemspris

Som medlem i DNT kan du kjøpe turutstyr og kart til medlemspriser via vår nettbutikk eller direkte gjennom utsalgsstedene til DNTs lokale medlemsforeninger.

DNT-medlemsrabatt på forsikringer i Gjensidige

Som DNT-medlem får du opptil 18 prosent rabatt på skadeforsikring i Gjensidige. Har du 1-2 forsikringer får du 14 prosent rabatt, har du 3 og flere får du 18 prosent på dine skadeforsikringer. I tillegg får du redusert egenandel på bilforsikringen og 5% ekstra rabatt på innboforsikringen. Hvis du vil benytte deg av dette tilbudet, ring Gjensidige på 915 03100 og oppgi ditt medlemsnummer. Du har rett på rabatten, med mindre du har reservert deg på Min side. Les mer om medlemsrabatten i Gjensidige på www.gjensidige.no/turistforeningen.

Rabattene gjelder for DNT-avtalen og kan ikke kombineres med rabatt i andre avtaler eller fordelsprogram hos Gjensidige. Rabattene gjelder for private skadeforsikringer. Personforsikringer teller i antall forsikringer som gir rabatt, men omfattes ikke av rabattene direkte.


Festival og kultur

Spesialpris på Vinjerock

Du kan kjøpe festivalpasset til den årlige musikkfestivalen Vinjerock til spesialpris. Det vil også være muligheter for å kjøpe medlemskap ved inngangen til festivalen og inne på festivalen.

Rabatt på Fjellfilmfestivalen

Medlemmer i DNT og DNT-ung får rabatt på festivalpass til den årlige Fjellfilmfestivalen. Billetter legges ut for salg på www.fjellfilm.no eller kan kjøpes ved oppmøte på festivalen.

10% rabatt på Peer Gynt-stemnet

DNT-medlemmer får 10% rabatt på billetter til utendørsforestillingen Peer Gynt ved Gålåvatnet, danseforestillingen TidarÅ og utendørskonserten Ved Rondane under Peer Gynt-stemnet. For å bestille billetter med DNT-rabatt, ring Peer Gynt as på tel. 959 00 770 eller send e-post til post@peergynt.no.

20% rabatt på Førdefestivalen

Medlemmer i DNT får 20% rabatt på festivalpass på den årlige Førdefestivalen. Konsertbillett for barn koster 50,-.

10% rabatt på Kristinspelet  i Sel

DNT-medlemmer får 10% rabatt på billetter til utendørsforestillingen Kristin Lavransdatter, som arrangeres på Jørundgard i Sel, stedet som ble bygd opp som kulisser til filmen «Kransen» regi Liv Ullmann. For å bestille billetter med DNT-rabatt, logg inn på kristinspelet.com og benytt kode 40001868 ved bestilling. Ta med gyldig DNT-medlemskort ved forevisning av billetten.

15% på FRIKAR: Draumefangaren

DNT-medlemmer får 15% rabatt på billetter til vandrevisingen Draumefangaren, en kunstvandring av FRIKAR i Åbjørajuvet i Valdres. Du møter 20-talls kunstnerlige innslag av dans, performance, nysirkus, musikk, kulturer og installasjonskunst. For mer informasjon og bestilling av billetter se frikar.com. Ta med gyldig DNT-medlemskort ved forevisning av billetten.Øvrige DNT-fordeler


DNTs årbok

DNTs årbøker har blitt utgitt i en ubrutt rekke fra foreningens stiftelse i 1868 fram til i dag. Er du medlem (hoved, ungdom og honnør, livsvarig og familie) får du boka tilsendt gratis og/eller kan lese den på nett via Min side.

Turer, kurs og aktiviteter

DNTs medlemsforeninger tilbyr et stort utvalg av fellesturer, kurs og aktiviteter ​​​​​​​du kan delta på.


Fjell og Vidde

Fjell og Vidde er landets største friluftsmagasin, og kommer ut seks ganger i året. Medlemmer (hoved, ungdom, honnør, livsvarig og familie) får bladet tilsendt gratis og/eller kan lese det på nett via Min side.

Annonse