Medlemsfordeler

Som medlem i DNT får du blant annet medlemspris på DNTs 550 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting.

Enkelte medlemsforeninger har også egne medlemsfordeler som medlemsblader, årbøker og rabattordninger. Sjekk ditt lokale tilbud på nettsidene til Den Norske Turistforening.

Egen DNT-nøkkel

Som medlem får du DNTs standardnøkkel til alle våre hytter som er låst. Du kan låne den mot et depositum på 100 kroner. Kjøp den via din lokale medlemsforening eller vår nettbutikk.

Fjell og Vidde

Fjell og Vidde er landets største friluftsmagasin, og kommer ut 5 ganger i året. Medlemmer (hoved-, ungdom- og honnør) får bladet gratis tilsendt i posten og tilgang til å lese alle årganger digitalt.

Rabatt på 550 hytter

Som medlem i DNT får du rabatt på overnatting og mat på alle turistforeningshyttene over hele landet. Barn og ungdom får halv pris på overnatting på DNT-hyttene. Finn hyttene på UT.no.


Reise og overnatting

10% rabatt på De Historiske

DNT-medlemmer får 10 prosent rabatt ved overnatting på utvalgte hoteller tilknyttet De Historiske - hotell og spisesteder. Tilbudet gjelder kun online bestilling på De Historiske ved bruk av kampanjekoden DNT. Rabatten gjelder rom med frokost ved tilgjengelighet. ​​​​​​​Mer informasjon om de enkelte hotellene finner du på www.dehistoriske.no.


Rabatt på Thon Hotels

Som DNT-medlem får du rabatt på Thon Hotels. Du bestiller rom direkte fra hotellet du ønsker å bo og oppgir koden TO10108. Medlemskapet i DNT må dokumenteres ved innsjekk.

Merk at tilgjengeligheten av rabatterte priser kan variere i forhold til sesong og belegg på hvert enkelt hotell.

Rabatt på fjellhyttene til turistforeningene i Sverige, Finland og på Island

Skal du på tur i våre naboland nyter du godt av ditt medlemskap i DNT. Du får rabatt på fjellhyttene til Svenska Turistföreningen, Suomen Latu og Ferðafélag Íslands.

Rabatt på private fjellstuer og turisthytter 

Mange private fjellstuer og turisthytter som ligger naturlig i DNTs sti- og rutenett tilbyr DNT-medlemmer rabatt på overnatting. På UT.no kan du sjekke hvilke overnattingssteder som gir rabatt.Utstyr og forsikring

Turutstyr og kart til medlemspris - 15% rabatt

Som medlem i DNT kan du kjøpe turutstyr og kart med 15% medlemsrabatt via dntbutikken.no eller direkte gjennom utsalgsstedene til DNTs lokale medlemsforeninger.

15% rabatt på varer fra Oslo Sportslager

  • 15 % rabatt på alle varer på nett og i butikk.
  • Rabattkode for netthandel:  Du må også skrive inn DNT-medlemsnummeret ditt i kommentarfeltet i kassen.
  • Rabatten gjelder kun varer som er markert med sort pris i nettbutikken. Gjelder ikke varer med rød pris.
  • Rabatten gjelder ikke elektronikk, sykler eller varer som ikke finnes i nettbutikken.
  • Husk å ta med medlemsbeviset ditt når du handler i butikk.
  • Fri frakt på kjøp over 1000 kroner.

20 % medlemsrabatt hos Alfa sko

Som DNT-medlem får du 20 % medlemsrabatt på alfa.no. Registrer medlemskapet ditt her for å få rabatten og andre gode tilbud.


40% på FuelBox APP

Naturen tilbyr de beste rammene for gode samtaler. Men hvordan starter en samtale du aldri glemmer? Hvilke spørsmål stiller du ungdommen, kjæresten, barna eller de du ikke har møtt før? Din digitale FuelBox kickstarter gode samtaler med hvem som helst, hvor som helst; les mer og få din rabattkode her.

Gode forsikringsfordeler for deg som DNT-medlem i Gjensidige Forsikring

Som DNT-medlem kan du spare enda mer på medlemsfordelene DNT har forhandlet frem i Gjensidige. 

Samler du flere forsikringer hos Gjensidige kan du som DNT-medlem få inntil:

  • 26 % ved kjøp av ny reiseforsikring – som gjelder fra du går ut døren
  • 18 % ved kjøp av fritidsforsikringer, som hytteforsikring, båtforsikring og hundeforsikring
  • 18 % ved kjøp av bilforsikring

Les mer om DNT-fordelene dine på gjensidige.no/dnt eller kontakt Gjensidige på 915 03100. 

For å få medlemsrabattene må du gi dine samtykker på Min side, og oppgi ditt medlemsnummer når du tar kontakt.


Festival og kultur

Spesialpris på Vinjerock

Du kan kjøpe festivalpasset til den årlige musikkfestivalen Vinjerock til spesialpris. Det vil også være muligheter for å kjøpe medlemskap ved inngangen til festivalen og inne på festivalen.

Rabatt på Fjellfilmfestivalen

Medlemmer i DNT og DNT-ung får rabatt på festivalpass til den årlige Fjellfilmfestivalen. Billetter legges ut for salg på www.fjellfilm.no eller kan kjøpes ved oppmøte på festivalen.

10% rabatt på Peer Gynt-stemnet

DNT-medlemmer får 10% rabatt på billetter til utendørsforestillingen Peer Gynt ved Gålåvatnet, danseforestillingen TidarÅ og utendørskonserten Ved Rondane under Peer Gynt-stemnet. For å bestille billetter med DNT-rabatt, ring Peer Gynt as på tel. 959 00 770 eller send e-post til post@peergynt.no.

20% rabatt på Førdefestivalen

Medlemmer i DNT får 20% rabatt på festivalpass på den årlige Førdefestivalen. Konsertbillett for barn koster 50,-.

10% rabatt på Kristinspelet  i Sel

DNT-medlemmer får 10% rabatt på billetter til utendørsforestillingen Kristin Lavransdatter, som arrangeres på Jørundgard i Sel, stedet som ble bygd opp som kulisser til filmen «Kransen» regi Liv Ullmann. For å bestille billetter med DNT-rabatt, logg inn på kristinspelet.com og benytt kode 40001868 ved bestilling. Ta med gyldig DNT-medlemskort ved forevisning av billetten.

15% på FRIKAR: Draumefangaren

DNT-medlemmer får 15% rabatt på billetter til vandrevisingen Draumefangaren, en kunstvandring av FRIKAR i Åbjørajuvet i Valdres. Du møter 20-talls kunstnerlige innslag av dans, performance, nysirkus, musikk, kulturer og installasjonskunst. For mer informasjon og bestilling av billetter se frikar.com. Ta med gyldig DNT-medlemskort ved forevisning av billetten.Øvrige DNT-fordeler


DNTs årbok

DNTs årbøker har blitt utgitt i en ubrutt rekke fra foreningens stiftelse i 1868 fram til i dag. Er du medlem (hoved, ungdom og honnør, livsvarig og familie) får du boka tilsendt gratis og/eller kan lese den på nett via Min side.

Turer, kurs og aktiviteter

DNTs medlemsforeninger tilbyr et stort utvalg av fellesturer, kurs og aktiviteter ​​​​​​​du kan delta på.

Fjell og Vidde

Fjell og Vidde er landets største friluftsmagasin, og kommer ut fem ganger i året. Medlemmer (hoved, ungdom, honnør, livsvarig og familie) får bladet tilsendt gratis og/eller kan lese det på nett via Min side.

Annonse