Vil du bidra til å ta vare på DNTs unike hytte- og rutenettverk?

Alt DNT tjener går inn i potten med å opprettholde vårt unike hytte, rute - og aktivitetstilbudet over hele landet. Nå trenger vi mer enn noen gang dugnadsinnsats fra alle som har glede av DNTs hytter og ruter.

Et bidrag til DNTs rehabiliterings- og vedlikeholdsarbeid er en investering i fremtidig turglede. Vi setter pris på hver krone, og lover å investere dem der de  trengs aller mest.

Slik bidrar du:

1) Overfør et ønsket beløp til vår konto nr 7874 06 22667, eller  2) Vipps ønsket beløp til nummer 108674 (Støtt DNT)

Og tusen takk for at du er medlem! Her kan du se alle fordelene du har som medlem i DNT

Et unikt hytte og rutenett på dugnad

I løpet av 150 år har Den Norske Turistforening utviklet et unikt tilbud av rimelig overnatting for fotturister i Norge. Det fins i dag over 550 turisthytter over hele landet, knyttet sammen med et nettverk av T-merkede ruter på over 20 000 kilometer.
Ingen andre land har tilsvarende.

For overføring fra konto utenfor Norge:

IBAN: NO37 7874 06 22667
BIC: DNBANOKKXXX

Minnegaver og testamentariske gaver

Når arvingene dine er sikret i testamentet, så er det mulig å testamentere deler av arven til en organisasjon eller en sak hjertet ditt banker litt ekstra for. Både små og store gaver utgjør en viktig forskjell i vårt arbeid. Det er også mulig å gi en minnegave til DNT. Dette er en fin måte å hedre et kjært familiemedlem på, og kan for dem som ønsker det være et godt alternativ til en tradisjonell blomsterhilsen. Les mer om testamentariske gaver og minnegaver.

Lars Erik Svanberg

Vi hjelper deg

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker bistand eller mer informasjon.

Lars Erik Svanberg
Telefon 975 21 985 eller