Nå kan du gi bort en gave som kan fylles med innhold og naturopplevelser hele året: skiløyper, kyststier, fjellruter med T-merkede varder og ikke minst 550 hytter å overnatte på.

Gavekortet med medlemskort sendes til deg noen få dager etter at du har bestilt nedenfor.

OBS: Etter 16. desember kan vi ikke garantere at gavekortet kommer frem i posten til jul.
Trenger du gavekortet fort, kan du laste ned
en pdf som du kan skrive ut selv.

Her ser du hvilke typer medlemskap du kan velge blant:

Vanlig medlemskap

Ett kalenderår (fra 1. jan til 31. des).
Pris: 725,-
Se gjeldende priser

Jubileum

Hovedmedlemskap i 10 år.
Pris: 7250,-

Familiemedlemskap

Ett kalenderår (fra 1. jan til 31. des).
Pris: 1300,-
Se gjeldende priser

Livsvarig medlemskap

Hovedmedlemskap x 25.
Pris: 18125,-

Barnas Turlag 0-12

Medlemskap til og med 12 år for barn.
Pris: 1200,-

Vi sender deg et gavekort når du sender inn din bestilling, men du kan også laste ned en pdf av et enkelt gavekort som du kan skrive ut på egen printer. Gavekortet finner du her.

Husk å bestille i god tid, slik at vi rekker å sende deg gavekortet innen du skal overrekke gaven.

NB! Bestilling av gavemedlemskap gjelder kun i Norge

Har du gitt bort medlemskap for ett år, vil det nye medlemmet motta giro for påfølgende år automatisk.

Gir du bort medlemskap i november, får det nye medlemmet medlemskap for neste år, med resten av inneværende år "på kjøpet".

SPØRSMÅL?

Kontakt medlemsservice:
medlem@dnt.no
Eller gå til medlemsservice

Åpningstider telefon
Tirsdag, onsdag og fredag:
09.00 - 15.30
Mandag og torsdag:
10.00 - 15.30

Fotografer: Marius Dalseg Sætre, alle bortsett fra: Vanlig medlemskap, foto: Martin Hauge Nilsen, Barnas Turlag, foto: Kine Godfredsen og Jubileum, foto: Jon Petter Nordbø