Foreningsnett er på flyttefot!

DNT Foreningsnett er på vei til et nytt og bedre hjem. Vi har imidlertid tatt vare på alt innholdet, slik at du fortsatt kan finne dette mens vi jobber med å bygge opp nye Foreningsnett. Eller leter du etter informasjon om Landsmøtet 2017, hyttebookingprosjektet eller DNTs interne nettbutikk?

Hva er Foreningsnett?
DNT Foreningsnett er et fellesområde med informasjon for ansatte, tillitsvalgte og frivillige i DNT.​​

​​​​​​​Lyst til å ta en snikktitt på nye Foreningsnett allerede nå?
For å få tilgang til det lukkede området av nye Foreningsnett (med ny felleskalender) må du logge på med din Office 365-bruker i DNT eller med en privat Microsoft-konto som har fått tildelt tilgang. Send en e-post til hjelp@dnt.no med info om deg selv (fullt navn, e-postadresse, mobilnummer, forening/turlag, rolle/verv) hvis du ønsker tilgang til nye Foreningsnett.

Nye Foreningsnett vil også ha et åpent område med dokumenter som er tilgjengelig for alle uten krav til pålogging.