Foreningsnett er på flyttefot!

Nye Foreningsnett skal være vårt interne informasjonsbibliotek for alle ansatte, tillitsvalgte og frivillige i DNT. Utviklingen er nå kommet så langt at vi i tiden fremover fortløpende vil publisere emne for emne. Både på Foreningsnetts forside og i nyhetsbrev fra DNT sentralt vil vi ukentlig informere om hvilke emner som er publisert.

På det nye Foreningsnettet logger på med din Office 365-bruker i DNT eller med en privat Microsoft-konto som har fått tildelt tilgang.

Slik får du tilgang til nye Foreningsnett:

• Har du en Office 365-bruker i DNT (@dnt.no) har du automatisk tilgang til Foreningsnett.
  • Andre får tilgang ved å sende en bestilling til hjelp@dnt.no med: fullt navn, e-postadresse, mobilnummer, forening/turlag, rolle/verv. IT sender deg da informasjon slik at du får opprettet Microsoft-kontoen du trenger (om du ikke allerede har en).
  • Er du styreleder anbefaler vi at du bestiller en "@dnt.no" e-post som følger adressemalen "styreleder.navnpåmedlemsforening@dnt.no". Da vil du automatisk få tilgang.

DNTs gamle foreningsnett er altså på vei til et nytt og bedre hjem. Vi har imidlertid tatt vare på alt innholdet, slik at du fortsatt kan finne dette mens vi jobber med å bygge opp nye Foreningsnett. Eller leter du etter informasjon om Landsmøtet 2018, hyttebookingprosjektet eller DNTs interne nettbutikk?