DNT Tilrettelagt

DNT tilrettelagt  jobber for å gjøre friluftslivet tilgjengelig for mennesker med funksjonsnedsettelse. Vi arrangerer turer og aktiviteter og jobber for at flere av våre hytter skal være mer tilgjengelige. Vi ønsker også å gjøre flere av DNTs eksisterende arrangement og aktiviteter tilgjengelig for flest mulig.

Om du kunne tenkt å være med på tur eller bidra som frivillig, er du hjertelig velkommen!

Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Aktiviteter

DNT tilrettelagt tilbyr mange ulike typer turer og aktiviteter. Dags- og kveldsturer og overnattingsturer, i bynære områder og på fjellet. For alle aldersgrupper og tilrettelagt for utviklingshemmede og funksjonshemmede.

Mer om DNT tilrettelagt aktiviteter

Bli medlem

Som DNT medlem får du blant annet rabatt på turutstyr og overnatting på DNTs hytter, medlemsbladet Fjell og Vidde, og en rekke gode medlems -rabatter.

Viktigst av alt støtter du vårt viktige arbeid for å gi naturopplevelser for livet!

Medlemskap - voksen, barn, familie eller ufør/honnør

Tilgjengelige hytter

Noen av DNTs hytter er tilrettelagt slik at de er tilgjengelig for personer med funksjonsnedsettelse. Vi jobber for at enda flere kan brukes av flest mulig.

Om DNTs tilrettelagte hytter

Bli frivillig

Vi trenger alltid flere frivillige, med og uten funksjonsnedsettelse, både til eksisterende aktiviteter og til å bli med å starte opp nye.

Ta kontakt med din lokal forening eller med Rådgiver DNT tilrettelagt Helen Adamson (helen.adamson@dnt.no, 51 84 02 19)

Lokale grupper

Over 20 lokale DNT tilrettelagt tilbud fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør, og vi vokser stadig!

Finn ditt nærmeste DNT tilrettelagt tilbud

Kontakt

Har du spørsmål angående et eksisterende aktivitetstilbud eller ønsker å starte opp et tilbud, ta kontakt med din lokal forening.

Dersom du har spørsmål utover dette, ta kontakt med Rådgiver DNT tilrettelagt Helen Adamson (helen.adamson@dnt.no, 51 84 02 19)