DNT Tilrettelagt

DNT tilrettelagt  jobber for å gjøre friluftslivet tilgjengelig for mennesker med funksjonsnedsettelse. Vi arrangerer turer og aktiviteter og jobber for at flere av våre hytter skal være mer tilgjengelige. Vi ønsker også å gjøre flere av DNTs eksisterende arrangement og aktiviteter tilgjengelig for flest mulig.

Aktiviteter

DNT tilrettelagt tilbyr mange ulike typer turer og aktiviteter. Dags- og kveldsturer og overnattingsturer, i bynære områder og på fjellet. De er for alle aldersgrupper og tilrettelagt for utviklingshemmede og funksjonshemmede.

Mer om ulike typer tilrettelagte aktiviteter

Over 20 lokale DNT tilrettelagt-tilbud fra Trondheim til Kristiansand, og vi vokser stadig!​​​​​​​

Dra på hyttetur

DNT har 550 hytter over hele landet. Vi ønsker at flest mulig kan bruke hyttene våre og jobber for at de skal være mer tilgjengelige.

Fra 2021 har vi begynt å kartlegge hytter og publisere informasjon om tilgjengelighet i tekst og bilder på UT.no. 

Mer om hytter som er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsette

Foto: Sindre Thoresen Lønnes

Ta kontakt!

Kunne du tenke deg å være med på tur? Bli med som turleder, aktivitetsleder eller ledsager? Har du andre ideer om hvordan vi kan jobbe for et mer inkluderende friluftsliv der enda flere kan delta? Vi ønsker å høre fra deg!

Har du spørsmål angående et eksisterende aktivitetstilbud eller ønsker å starte opp et tilbud, ta kontakt med din lokale forening.

Dersom du har andre spørsmål, send gjerne en e-post til DNT tilrettelagt.