Logo
Til DNT.no forside
Til Aktuelt

Ny medarbeider i DNT Hadeland

15. januar 2024 er en merkedag for DNT Hadeland! Dette er dagen vår nye medarbeider, Lars Erik Lyngstad, starter i jobben som prosjektleder.

Publisert: 15. januar 2024
Nyhet
Foto: Tonje Sommerset Foto:

Lars Erik starter i en deltidstilling og har arbeidssted på DNT sitt nye tursenter på Friluftshuben på Harestua. Her har han arbeidsplass sammen med Ung Hadeland/BUA og Mine Opplevelser. 

-Lars Erik sin viktigste arbeidsoppgave blir å skape mer aktivitet for ungdommer/unge voksne i DNT Hadeland. Han har en spennende bakgrunn fra kulturbransjen, og vi gleder oss til mange nye prosjekter sammen med Lars Erik. I tillegg kommer Lars Erik til å jobbe med formidling, hjemmesider og sosiale medier. Vi er veldig glade for at han har startet i jobb hos oss, sier styreleder Tonje Sommerset. 

Har du noen gode ideer til aktiviteter for ungdom eller ønsker å være frivillig i DNT Hadeland? Ta gjerne kontakt med Lars Erik på tlf 92215268 eller på epost lars.erik.lyngstad@dnt.no

 

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem