DNT UNG 13-25 år

DNT ung 13 og 25 år gjør masse kul aktivitet som klatring, kajakk, via ferrata, bålfyring, hengekøyer osv. Vi deler ungdomsgruppene i to alderstrinn: 13-16 år som har turer og aktiviteter med voksne turledere, og 16-25 år som har engasjerte frivillige på samme alder!

Publisert: 16. november 2023
DNTs tilbud

DNT ung 13-16 år har fokus på morsomme aktiviteter og et trygt sosialt miljø. Turlederne sørger for å lage en stemning som gjør at man er velkommen uansett. Det er faktisk vanlig å ikke kjenne noen på forhånd, og ikke farlig!

På turene med DNT ung 13-16 år deltar ungdom uten foreldre. Turlederne er 1-2 kule voksne som planlegger og tilrettelegger turene kun for at det skal være kjekt for deg å være med! Her brenner turlederne virkelig for at ungdom skal komme seg ut. Noen ganger er turleder forelder til en ungdom i gruppa, og andre ganger ikke. 

De aller fleste aktivitetene i DNT ung 13-16 år er gratis! Dersom noen aktiviteter koster litt tilbyr vi alltid gratisplasser. Du trenger heller ikke være medlem i DNT for å bli med. 

 

DNT ung Vestfold arrangerer turer og aktiviteter for deg mellom 16 og 25 år. Engasjerte frivillige på din egen alder, sosiale turer og gode friluftsopplevelser er DNT ung i et nøtteskall!
 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem