Gratis foredrag: Turperler på Vestlandet

Har du lyst å oppdage spektakulære turmål på Vestlandet? Få med deg dette foredraget stappfullt av turtips sommer og vinter. Eventyret er der ute!

Publisert: 20. november 2023
Artikkel

Et inspirerende foredrag

Vår informasjonsleder André Marton Pedersen kommer gjerne til din bedrift, lag eller organisasjon for å holde foredraget Turtips på Vestlandet. Foredraget er gratis og varer ca én time. Underveis får du sett mange dronevideoer og tips til ulike turmål.

Gløvrebu, Torefjell, Møkster, Skogsøy, Dronningstien, Bekhilderen og turlagshyttene i Stølsheimen, Vestvidda og Bergsdalen er noen av turtipsene. I tillegg fortelles det litt om hvordan man bruker en turlagshytte.

Det er også egen nettside med link til alle turmålene som er nevnt i foredraget, slik at det skal bli enkelt å komme seg dit etterpå.

Kommer gjerne til din bedrift

Sett fra arbeidsgivers side er det gull med aktive ansatte. Fysisk aktivitet fremmer god helse, gir bedre humør og søvn, mer energi, reduserer stress og kan forebygge enkelte psykiske plager. Det gir også bedre arbeidsmiljø. Bare ta kontakt, så blir vi enige om en dato som passer.

André Marton Pedersen, andre.marton.pedersen@dnt.no, tlf:  952 382 72.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Turer og kurs
Personaltur til Solrenningen, 12.–13. september 2023.
Turer og kurs
Turtips på Vestlandet
Grottetur til Telavåg på Sotra, april 2020.
Turtips på Vestlandet