DNT Barnehage

Barn på tur
Barn på tur Foto: Julie Maske

DNT barnehage er et tilbud hvor dere kan få et tilrettelagt aktivitetstilbud for de ansatte og barna.  Medlemskapet følger kalenderåret (01.01.-31.12) og det må  tegnes medlemskap for minst  10 personer.

Et barnehagemedlemskap bidrar til friske, sunne barn og en mer attraktiv barnehage.

Dette får dere:

• en egen lokal turekspert og barnehagekontakt som gir dere tips, råd og konkrete forslag til turer i nærområdet.
  • Barnas Turlags medlemsfordeler for hver enkelt barn

Vi bidrar også med å starte opp barnehagemedlemskapet gjennom:

• et oppstartsmøte med informasjon fra den lokale foreningen
  • å utpeke en kontaktperson fra barnehagen
  • utarbeide en plan for din barnehage med de type aktiviteter som dere ønsker pr år/sesong

DNTs lokale medlemsforeninger er ansvarlige for å tilby dette. Innholdet kan variere noe. Kristiansund og Nordmøre Turistforening (KNT) er ikke tilknyttet DNT barnehage.

Slik melder du inn bedriften og dine ansatte:

1. Fyll ut personlige opplysninger for alle ansatte (navn, fødseldato, kontaktinfo, evt. eksisterende medlemskap) i innmeldingsskjemaet (.xls /18KB)
  2. Fyll ut bedriftens nøkkelinformasjon (.doc /126KB)
  3. Send innmeldingsskjema og nøkkelinformasjon til bedrift@dnt.no

Pris og medlemskap

Når dere melder inn barna vil hver enkelt barn få et personlig medlemskap i DNT. Prisen er veiledende pris for vanlig medlemskap i Barnas Turlag for hvert enkelt barn. Medlemskapet følger kalenderåret og gjelder fra 1. januar – 31. desember. Medlemsskapet er personlig og kan ikke overføres. Hvert barn får eget gyldig medlemskort i Barnas Turlag i DNT.