Dette er DNT fjellsport

DNT fjellsport er en av Norges største arrangør av klatrekurs, brekurs, fjellsportkurs og andre aktiviteter som krever spesiell kompetanse, med tilbud for alle - fra nybegynnere til instruktører.

Over hele landet finnes lokale fjellsportgrupper som arrangerer turer, kurs og aktiviteter for fjellsportinteresserte.

Styret

DNT fjellsport ledes av et styre som består av seks representanter som velges for to år av gangen. Styret er ansvarlig for DNT fjellsports drift og å iverksette de tiltak som vedtas av årsmøtet.

Les mer om styret i DNT fjellsport

Vedtekter

DNT fjellsport arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, trygt og miljøvennlig friluftsliv i fjellet, med særlig vekt på brevandring, klatring, grotting, tinderangling og fjellskiløping. 

Les vedtektene til DNT Fjellsport

Årsmøte

DNT fjellsport arrangerer årsmøte i mars/april hvert år. Dette er en viktig møteplass for medlemmer som er engasjert i DNTs fjellsportgrupper i hele landet. 

 

Fjellsport lokalt

DNT fjellsport er en sammenslutning av alle lokale fjellsportgrupper tilknyttet DNTs medlemsforeninger. Disse har ansvaret for det lokale fjellsporttilbudet. Du finner alle DNT Fjellsport aktiviteter i Aktivitetskalenderen.

Historie

DNT fjellsports (opprinnelig Bregruppa) etablering på begynnelsen av 1960-tallet har en lang forhistorie og fikk på mange måter også en spennende start. 

Kontakt

Ønsker du hjelp med din lokale fjellsportgruppe, informasjon om DNT fjellsport eller har spørsmål om vår instruktørutdanning, er det bare å ta kontakt. Ingen i landsstyret er ansatt i DNT, så hvis du vil snakke med noen på dagtid kan du kontakte administrasjonen i DNT sentralt:

Tlf: (+47) 4000 1868

E-post: fjellsport@dnt.no​​​​​​​

Ta kontakt med din lokale fjellsportgruppe hvis du vil vite mer om tilbudet der du bor. Du finner aktiviteter nær deg i Aktivitetskalenderen.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem