Telttur i Rago

Fellestur, Fottur, Nasjonalpark, Telt, Rago
DNT ung Bodø, Bodø og Omegns Turistforening
BOT18-U-15
Dette arrangementet er over!

71° nord-gjengen ble bergtatt av det vakre landskapet i Rago, og vi gleder oss til en eventyrlig teltur!

Lyse sommernetter. Fossefall. En sti som boltrer seg mellom skog og fjell, og tar oss med på vandring gjennom nydelig turterreng. Gjett om vi har forventninger i magen til denne turen!

Oppmøte Humørsenteret kl 10 for samkjøring. Vi starter ved parkeringsplassen nede ved elva. Herfra følger vi skiltet traktorvei innover nasjonalparken. Rundturen er på 22,5 km.

Vi slår leir etter rolig gange på ca 1 mil. Å ligge i telt er en spennende opplevelse. Har du ikke eget telt kan vi være behjelpelige, eller du kan sjekke ut BUA til Røde Kors.

På kvelden koser vi oss med et hyggelig måltid sammen. Turlederne har med primus, men ta gjerne med eget dersom du har.

Neste dag starter vi med frokost før vi pakker sammen og går siste etappen. På grunn av noe krevende terreng bør du ha litt turerfaring fra før. Bare ring turlederne og spør dersom du er usikker.

Det blir mange muligheter for spektakulære bilder!

Sjekk gjerne instagram for masse fine bilder fra Rago nasjonalpark. Halve turen er å glede seg på forhånd!

Mer informasjon blir gitt til de som melder seg på. Pakkeliste og turtips kan fås på kontoret eller av turledere.

Turen er gratis for medlemmer, så tegn gjerne medlemskap før du melder deg på. DNT ung gjør mye gøy gjennom hele året. Som medlem får du rabatt på hytteovernattinger, gode priser på lakenposer, kart og annet turutstyr i butikken vår og ikke minst er du med på å opprettholde DNTs fantastiske turtilbud til små og store. Les gjerne mer her.

Aldersgruppe 16-26 år. Maks 12 deltakere.

DNT ung er opptatt av miljøet, og ønsker å gjøre grønne valg. Samkjøring med fulle biler er en super start på en tur hvor vi blir godt kjent med hverandre! Gi besjed ved påmelding om du trenger skyss eller kan kjøre selv.

Would you like to visit Rago national park? Join us for a two day hiking trip, sleeping in tents in faboulus landscape. Call our guides for more information, or contact our office at post@bot.no.

• Viktoria Skipnes
  • Tlf. 48038887