Kajakktur m/overnatting for ungdom Avlyst

24. juni kl. 03:00
Fellestur, Padletur, Havkajakk, Ungdom
Austevoll Turlag, DNT Ung Austevoll
Dette arrangementet er over!

Me, i samarbeid med Havstril padleklubb, tek med oss kajakker og padler ut til vakre Horgo for ei natt i lavvo!

Oppmøte: Sveholmen, Klubbhuset til Havstril Padleklubb 23. juni kl 10.00
Tilbake: Klubbhuset til havstril padleklubb. Tilbake ca. kl. 15 24. juni.

Turbeskriving:
Dag1: Me møter ved klubbhuset og finn oss kajakkar og alt utstyr me skulle trenge der, så begynner me å padle. Me tek det roleg, og finn etter kvart ein fin stad for lunsj. Målet for dagen er Horgo, der me skal ha leir. Når me kjem fram der, sett me opp lavvoen og lager god middag.

Dag2: Me begynner dagen i vårt tempo, og et ein god frukost. Når alt er pakka og klart, padlar me tilbake til klubbhuset.

Mat: Me stiller med felles middag, all mat utover dette still deltakarane med sjølv.

Utstyr: Då må ha med godt med tøøre klede, sovepose, liggeunderlag, mat m.m. Du kan følje DNT sin pakkeliste. https://www.dnt.no/artikler/turtips/7080-pakkeliste-for-sommerturen/

Pris: kr 200.

Med i prisen føljer ein middag, lån av utstyr begge dagar, turleiing og medlemsskap i Havstril Padleklubb.

Alder: 12 til 19 år

For meir info, ta kontakt med Oda:
97795184 mail: odamagrete@hotmail.com