LANDSMØTE DNT UNG 2018

Arrangement

Fra dato
5. april 2018 kl. 20:00
Til dato
8. april 2018
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, , Landsmøte, Dntung, Dntunglandsmøte
Arrangører
DNT ung, DNT ung Drammen
Turområde
Drammensmarka og Finnemarka (se kart)
Turkode
41250
Dette arrangementet er over!

Velkommen til DNT ungs landsmøte 2018 i Drammen!

 

DNT ung arrangerer sitt 30.ordinære landsmøte 5.-8. april, i samarbeid med DNT ung Drammen.

 

Landsmøtedagene starter med overnatting i lavvocamp på Eiksetra torsdag 5. april. Fredag tar vi oss ned til Drammen sentrum ved bruk av multisportkonkurransen ”Hæljrace” og ankommer Bragernes torg fredag ettermiddag. Etter lunsj på torget innlosjerer vi oss på hotellet Scandic Ambassadeur i Drammen sentrum. Fredag kveld blir det regionale møter og kveldsunderholdning. Det formelle landsmøtet starter lørdag 7. april kl. 10.00 og avsluttes kl 17.00, etterfulgt av festmiddag og underholdning. Landsmøtedagene avsluttes med aktiviteter søndag 8. april. 

 

Vi gleder oss til en helg fylt med aktiviteter, diskusjoner og mye moro!

 

Se her for mer informasjon om DNT ungs landsmøte 2018

 

Påmelding og pris

Alle som skal delta på landsmøte må melde seg på her. Landsmøteavgiften er kr 1200 per person og dekker alle kostnader med unntak av reise tur/retur Drammen. Vi oppfordrer medlemsforeningene til å dekke kostnadene for sine ungdomsdelegater. Dersom foreningen har problemer med å dekke avgiften, ta kontakt med DNT ung. (NB! Pristillegg for enkeltrom) 

I utgangspunktet kan foreninger sende det antall delegater som står i delegatoversikten, men de foreningene som kun har én delegat på møtet kan melde på to (med forbehold om plass på hotellet).

 

 

NB! Pass på at kontaktinformasjonen din i påmeldingen er riktig!

 

 

 

LANDSMØTE DNT UNG 2018

Velkommen til DNT ungs landsmøte 2018 i Drammen!   DNT ung arrangerer sitt 30.ordinære landsmøte 5.-8. april, i samarbeid med DNT ung Drammen.   Landsmøtedagene starter med overnatting i lavvocamp ...