Tur, vin og italienske delikatesser i marka

Fellestur

Dato
3. mars 2018 kl. 14:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttekos, Nærtur, Turglede, Vinsmaking, Godmat, Italienskaften
Arrangør
Bærum Turlag
Turområde
Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet
Dette arrangementet er over!

Bærum Turlag utvider stadig sitt turspekter. I år trår vi til med tur og vinsmaking i Vestmarka. Vi inviterer til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser foran peisen på Nedre Gupu, Bærum Turlags hytte i Vestmarka.

Det vil bli servert tre hvite og tre røde italienske viner kombinert med oster, italienske delikatesser: parmaskinke og foccatia. Vi avslutter vinsmakingen med en god amarone-vin og mørk økologisk sjokolade. Totalt seks gode italienske viner som er tilpasset maten, og faglig foredrag/underholdning om mat og vin.

Vinsmakingen ledes av sommelier Svein Lindin – vinskribent og foredragsholder, og driver nettstedet Vinofil. Uformelt, lærerikt og fullt av smaksopplevelser kjennetegner vinkursene hans!

Dette blir en kveld som er verdt med å få med seg! Tur, vinsmaking og italienske delikatesser på sjarmerende Nedre Gupu i Vestmarka! Sosialt og hyggelig samvær!

Vi møtes på Franskleiv og går først en tur i Vestmarka før vinsmakingen. Vær- og føreforholdene vil avgjøre om det blir tur på gummisåler, brodder eller på ski (dette kommuniseres med de påmeldte i forkant av turen). Det er mulig å overnatte i gapahuken på Nedre Gupu om du ønsker å overnatte. Gi beskjed til turleder i forkant om du ønsker det!

Program -  lørdag 3 mars 2018 

Kl 14.30 Oppmøte på Franskleiv

Kl 14.30-16.30 Tur i vestmarka

Kl 17-19 Vinsmaking med italienske delikatesser på nedre gupu

Lett måltid, ingen full middag.

Start og slutt: Kl. 14.30 på Franskleiv. Arrangementet avsluttes ca. kl. 19.00.

Offentlig transport: Buss 245 fra Sandvika kl 14.02, med ankomst Kattås kl. 14.16 (sjekk rutetider). Det er ca. 1 km til fots langs veien opp til Franskleiv. Buss retur fra Kattås til Sandvika 23 minutter over hver time fram til kl. 23.23.

Ta med: Turmatpakke/turproviant til turen - maten vi får til vinen er ikke et fullt måltid. Eventuelt tøyskift og innesko/ullsokker kan være lurt. Ta med hodelykt for turen hjem!

Overnatting: Om du har lyst til å overnatte, så er gapahuken på Nedre Gupu åpen for alle. Der er det ved til fyring av bål/grilling, og toalett. Ta med varme klær og sovepose/liggeunderlag. Gapahuken er helt gratis å bruke og er tilgjengelig hele året!

Turledere: Kaisa Hafredal, kaisahafredal@online.no, tlf. 957 94 385, og Nils Mathisrud, nils@vingtor.net, tlf. 954 35 177.

Sommelier: Svein Lindin, svein@vinforedrag.no. www.vinforedrag.no

Pris: Pris for medlemmer av DNT Kr 950-, ikke-medlemmer kr.1150,-

Påmelding: Kun 10 plasser på kurset. Se knapp øverst til høyre på denne siden. Det blir tilsendt betalingsinformasjon i etterkant av påmelding. Bindende påmelding!

 

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Nils Mathisrud

Annonse