Yoga, tur i marka og sunn mat på Nedre Gupu 14 april 2018

Sett av en dag i marka til påfyll av inspirasjon og energi!

Yoga, tur i marka og sunn mat på Nedre Gupu i Vestmarka.

Vi har kun 10 plasser tilgjengelig!

Stikkord for dagen:

Tur i marka. Yoga og avspenning for alle nivå. Næringsrik og bærekraftig mat- mye økologiske råvarer. Sukker og glutenfritt! Vi lager mat i felleskap med introduksjon til sunne råvarer. Hyggelig sosialt samvær på sjarmerende hytte i Vestmarka.

Program -  lørdag 14 april 2017

Oppmøte kl 11.45 på Nedre Gupu. Ta med nistepakke til felles lunch ute i marka

Felles tur i marka ca 2 timer+ pause

ca kl 14.30         Frukt og te før yoga

kl 15 -16.30           90 minutter yoga og avspenning

ca. kl 16.45            Vi lager middag i felleskap med introduksjon av sunne råvarer

Sunn og næringsrik mat - mye økologiske råvarer (stort sett vegetar, gluten- og sukkerfritt). "Rå sjokolade" til dessert.

ca kl. 17.30- 19       Felles middag foran peisen på nedre gupu

Ta med hodelykt for hjemturen! Om du har lyst til å overnatte, så er gapahuken på Nedre Gupu åpen for alle.

Tema: Tur i marka, yoga/avspenning, sunn og næringsrik mat, hyttekos og sosialt samvær. Næringsrik mat og mye økologiske råvarer.

Oppmøte: Nedre Gupu hytte kl. 11.45. Ca. 1 drøy km fra Vestmarksetra parkering/Franskleiv.
Kollektiv: Buss 245 fra Sandvika terminal kl 11.02 til Kattås. Til fots opp til Nedre Gupu ca. 25 min. Bussrutetider: https://ruter.no/globalassets/rutetabeller/buss-akershus/buss-barum-lokalt-rutetabell-020520171.pdf
Passer for: Alle (forkunnskaper i yoga er ikke nødvendig).
Turleder: Kaisa Hafredal, kostholdsveileder og coach, driver helsebloggen Balanse i hverdagen. Webside: www.balanseihverdagen.nokaisahafredal@online.no, Telefon 957 94 385

Yogalærer: Bibbi RandenBibbi Randen er utdannet innen språk, kommunikasjon og pedagogikk og har jobbet med undervisning i mer enn 10 år. Bibbi har utdanning innen ulike typer yoga og er yogainstruktør hos Elixia.

Pris: Pris for medlemmer av DNT kr 950,- ikke-medlemmer kr 1150,-

Prisen inkluder felles tur, yoga, forfriskninger og middag

Påmelding: Kun 10 plasser på kurset! Se påmeldingsknapp øverst til høyre på denne siden. Betalingsinformasjon blir tilsendt i etterkant av påmelding. Bindene påmelding!

Annet: Kom i turtøy og ta med ledige klær til yoga. Ta med yogamatte og lunch/turproviant til turen. Det er pledd til alle på hytta.

Overnatting: Om du har lyst til å overnatte, så er gapahuken på Nedre Gupu åpen for alle. Der er det ved til fyring av bål/grilling, vannutak og toalett ved gapahuken. Gapahuken er helt gratis å bruke og tilgjengelig hele året!

Kunnskap: Yoga og mindfulness. Generell råd og tips om kosthold.

Turleder:

• Kaisa Hafredal