Mindfulness og sunn mat i marka lørdag 27 januar 2018

Voksne, Ungdom
Arrangement, , Kurs, Vestmarka, Sunnmat, Minfulness
Bærum Turlag
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet (se kart)

Sett av en dag i marka til påfyll av energi og sunn mat! Mindfulnesskurs med dyktig instruktør (Mette Slinning) på sjarmerende hytte i Vestmarka. Det blir to økter med Mindfulness- både teori og praksis.  Vi går en liten tur i Vestmarka i pausen. Vi avslutter med et felles måltid basert på sunne naturlige råvarer.

Dagen byr på frisk luft i fine naturomgivelser på Nedre gupu i Vestmarka. Påfyll av energi og sunn og god mat!

Tema: Mindfulnesskurs, marka, sunn mat, energipåfyll, hyttekos og sosialt samvær

Mindfulness handler om å være i nuet. Å fokusere på det du kan påvirke og bruke minst mulig krefter på det som har vært eller på å bekymre seg for fremtiden.

KURS I MINDFULNESS/MEDITASJON

Meditasjon som verktøy for bedre helse, mer glede og større balanse i livet

Kurset vil gi deg følgende:

• Du få innsikt i den nyeste forskningen som gir deg lettfattelig innblikk i årsakene til at meditasjon er så effektiv for å forløse mer av ditt potensial. Med en gang du forstår hva som skjer og hvorfor, så blir det mye lettere og mer inspirerende å meditere

• Du vil forstå hvorfor meditasjon har så positiv effekt på bla det å finne større ro i livet, revitalisere helsen, skape mer glede, frigjøre energi og få mot til å gjøre mer av det du vil!

• Du vil lære noen meditasjons- og mindfulnessteknikker som du lett kan bruke i hverdagen

Kurset passer både for alle! Det er enkel teori og øvelser med dokumentert effekt.

Kun 10 plasser tilgjengelig!

PROGRAM Lørdag 27 januar 2018

• Oppmøte kl 12.45 på Nedre Gupu (følg tursti fra Vestmarksetra parkering)
  • Kl 13-14.30  Mindfulness del 1
  • Pause fra kl 14.30-15.30  Servering av økologisk te, frukt og nøtter. Vi går en liten tur i området.
  •  kl 15.30- 17.00   Mindfulness del 2
  • ca kl 17.30    Felles middag basert på sunne rådvarer (mye økologisk, vegetar, sukker og glutenfritt).

Alle bidrar til å organisere middag/opprydding

• ca Kl 19     Avslutning

Oppmøte: Nedre Gupu kl. 12.45. ca 1 km fra vestmarksetra parkering/fransekleiv

Kollektiv: Buss 245 fra Sandvika terminal kl 12.02 til Kattås. Til fots opp til Nedre Gupu ca 25 min. Buss retur kl 19.23 fra Kattås til Sandvika. Obs! sjekk bussrutetider: https://ruter.no/globalassets/rutetabeller/buss-akershus/buss-barum-lokalt-rutetabell-01012017-korr-16012017.pdf

Passer for: Alle
Turleder: Kostholdsveileder og coach Kaisa Hafredal, webside: www.balanseihverdagen.no , kaisahafredal@online.no, telefon 95 79 43 85.

Minfulness instruktør: Mette Slinning. Mette er utdannet Siviløkonom fra NHH, psykologi grunnfag fra UiB, Master NLP Practitioner og er internasjonalt sertifisert CPCC Business Coach fra CTI/ICF  Mette har til daglig kurs i Empowerment, livsglede og meditasjon/mindfulness.E-mail: mette@metteslinning.no/ https://www.facebook.com/metteslinning.no/

Pris: Pris for medlemmer av DNT Kr 950-, ikke-medlemmer kr.1150,-.
(Prisen dekker instruktører, turleder, servering av drikke, forfriskninger og middag).
Påmelding: Kun 10 plasser på kurset. Se knapp øverst til høyre på denne siden. Dere får tilsendt betalingsinformasjon i etterkant av påmelding. Bindende påmelding!

Utstyr: Ha på ledige klær og varme sokker. Det er pledd og alt utstyr vi trenger på hytten. Husk lommelyk eller holdelykt til turen hjem.

Turleder: Kostholdsveileder og Coach Kaisa Hafredal

Mindfulness og sunn mat i marka lørdag 27 januar 2018