Oppstartstur for Barnas Turlag Aurskog-Høland til Damtjern på Momoen

27. august 2017 kl. 11:00 - 14:00
Fellestur, Fottur, Barnasturlagaurskog-Høland
DNT Oslo og Omegn, Barnas Turlag Aurskog-Høland
Akershus Øst, Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Passer for alle

Første tur går til Damtjern på Momoen. Her er det bilvei helt frem. Vi går en liten tur langs vannet, og finner et egnet sted å spise matpakka. Her blir det også lek, og vi prøver å spikke barkebåter!

Oppmøte

Parkeringen ved Damtjern 11.00

Ta med

Mat og drikke til eget bruk, sitteunderlag, eventuelt en kniv til å spikke med, og egnet skotøy og klær.

Veibeskrivelse

Fra Løken sentrum, følg riksvei 169 mot Lillestrøm i ca 3,8 km. Sving til høyre inn på Thonsveien. Følg veien til du kommer til et kryss, her er det bomveg rett frem. Ta til venstre opp mot Damtjenn, følg veien til du er fremme ved vannet.
Vi gleder oss til å møte mange turglade barn og voksne!

Får å få Barnas Turlag Aurskog-Høland ordentlig oppe å gå, så trenger vi flere turledere.
Ta kontakt med oss hvis du er interessert (linnharaldstad@hotmail.com).

Turen er gratis og åpen for alle, men alle barn må ha med en voksen. Turen arrangerers av Barnas Turlag Aurskog-Høland som er en del av DNT Oslo og Omegn. Vi er en medlemsorganisasjon. Hvis du ikke er medlem i DNT kan du lese mer om medlemsskap og melde deg inn her. Les vilkår for turdeltakelse her før turen. Mer informasjon om Barnas Turlag Oslo Aurskog-Høland og fremtidige arrangementer finnes på Facebook.

Kategori: Nærmiljø

Oppstartstur for Barnas Turlag Aurskog-Høland til Damtjern på Momoen

Vi starter opp Barnas Turlag Aurskog-Høland og inviterer til oppstartstur til Damtjern på Momoen Passer for alle Første tur går til Damtjern på Momoen. Her er det bilvei helt frem. ...