Høstyoga, tur og sunn mat på Nedre Gupu 30 September 2017

30. september 2017 kl. 10:45 - 19:00
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttekos, Nærtur, Turglede, Mindfulness, Yoga, Godmat, Sunnmat, Aktivitet Topptur
Bærum Turlag
Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet, Østlandet
Dette arrangementet er over!

Sett av en dag i marka til påfyll av inspirasjon og energi!

Høstyoga, tur i marka og sunn mat på Nedre Gupu i Vestmarka.

Stikkord for dagen:

Topptur i marka med lunch og flott utsikt på Skaugumsåsen. Yoga og avspenning for alle nivå. Næringsrik og bærekraftig mat- mye økologiske råvarer. Sukker og glutenfritt! Vi lager mat i felleskap med introduksjon til sunne råvarer. Hyggelig sosialt samvær på sjarmerende hytte i Vestmarka.

Program -  lørdag 30. september 2017

Oppmøte kl 10.45 på Nedre Gupu. Ta med nistepakke til felles lunch ute i marka

Felles tur til Skaugumsåsen ca 2,5 t + pause

ca kl 14.30         Frukt og te før yoga

kl 15 -16.30           90 minutter stressreduserende yoga og avspenning

ca. kl 16.45            Vi lager middag i felleskap med introduksjon av sunne råvarer

Sunn og næringsrik mat - mye økologiske råvarer (stort sett vegetar, gluten- og sukkerfritt). "Rå sjokolade" til dessert.

ca kl. 17.30- 19       Felles middag

Ta med hodelykt for hjemturen! Om du har lyst til å overnatte, så er gapahuken på Nedre Gupu åpen for alle.

Tema: Tur i marka, yoga/avspenning, sunn og næringsrik mat, hyttekos og sosialt samvær. Næringsrik mat og mye økologiske råvarer.

Oppmøte: Nedre Gupu hytte kl. 10.45. Ca. 1 drøy km fra Vestmarksetra parkering/Franskleiv.
Kollektiv: Buss 245 fra Sandvika terminal kl 10.02 til Kattås. Til fots opp til Nedre Gupu ca. 25 min. Bussrutetider: https://ruter.no/globalassets/rutetabeller/buss-akershus/buss-barum-lokalt-rutetabell-020520171.pdf
Passer for: Alle (forkunnskaper i yoga er ikke nødvendig).
Turleder: Kaisa Hafredal, kostholdsveileder og coach, driver helsebloggen Balanse i hverdagen. Webside: www.balanseihverdagen.nokaisahafredal@online.no, Telefon 957 94 385

Yogalærer: Turid Elisabeth Nyhus. Turid er utdannet yogalærer i hatha-yoga og medisinsk yoga (Kundalini ). I tillegg er hun utdannet biopat.

Pris: Pris for medlemmer av DNT kr 950,- ikke-medlemmer kr 1150,-

Prisen inkluder felles tur, yoga, forfriskninger og middag

Påmelding: Det er kun 10 plasser på kurset. Se påmeldingsknapp øverst til høyre på denne siden. Betalingsinformasjon blir tilsendt i etterkant av påmelding. Bindene påmelding!

Annet: Kom i turtøy og ta med ledige klær til yoga. Ta med yogamatte og lunch/turproviant til turen. Det er pledd til alle på hytta.

Overnatting: Om du har lyst til å overnatte, så er gapahuken på Nedre Gupu åpen for alle. Der er det ved til fyring av bål/grilling, vannutak og toalett ved gapahuken. Gapahuken er helt gratis å bruke og tilgjengelig hele året!

Kunnskap: Yoga og mindfulness. Generell råd og tips om kosthold.

Turleder:

• Kaisa Hafredal