Tidenes Turfest - Den Norske Turistforening 150 år

Arrangement, Konsert, Jubileum2018
Den Norske Turistforening
Oslomarka (se kart)

Den 19. januar fyller vi Oslo Spektrum med friluftsfolk og artister under ledelse av Anne Lindmo. Vi byr på en enestående opplevelse i musikk, bilder og kunstneriske innslag som både viser deg historien, men også hva DNT er i dag og ønsker å være i fremtiden. Du vil treffe bl.a Odd Nordstoga, Daniel Kvammen, No. 4, Henrik Mestad, Nils Petter Molvær og flere andre kjente artister, kor etc.

Denne dagen vil du også treffe hyttevertskap, ildsjeler, dugnadsfolk og tillitsvalgte i salen, i tillegg til vanlige turglade menneske.

Påmelding her

Tidenes Turfest - Den Norske Turistforening 150 år